tööriistad
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
Leht-silmusvõtmetest on GEDORE omad päris head, töö juures on ka 1 komplekt kärriga GeeTee leht-silmusvõtmeid 2 a. probleemideta kasutusel olnud(komplekt 700...900 EEK). Akudrellidest osutusid Metabo omad kehvakesteks ja sama ka nende "relekatega"(reduktori probleemid). Nüüd järjest kõik DeWalt`i vastu välja vahetatud - pole probleeme. Hilti oleks vast väga hea, kuid koduseks kasutamiseks liigne luksus. Omal kodus akudrelliks teist aastata Skil, ja toimib hästi, betoonitöödeks sai kunagi 5-6 a. tagasi ostetud Kress`i löögiga elektridrell ja olen ka rahul. Relakaks kodus mingi nimetu 400 EEK eest ostetud, kuid täismetallreduktoriga asjandus. 900W, 125 ketas ja kaalub tunduvalt rohkem, ku vana Bosch, kuid 16mm poldist paneb läbi kui võist.
Üksikuid võtmeid olen ostnud ka ehituskauplustest ja nr.27 leht-silmusvõtmele kannatas panna meetrise toru otsa ja võti järgi kuskilt ei andnud, maksis miski 200 EEK. Samast sai ostetud ka komplekt kuuskantvõtmeid mingi ~300 EEK komplekt ja pole nad topelt kallimatest sugugi kehvemateks osutunud. Vetruvad, aga pole katki ega sõlme läinud.
Keskmise hinnaskaala toode peaks kodukasutaja vajadusi rahuldama, elektrilised tööriistad võtaks tuntumate tegijate omad, on, kuhu vajadusel garantiiprobleemidega pöörduda.
Üksikuid võtmeid olen ostnud ka ehituskauplustest ja nr.27 leht-silmusvõtmele kannatas panna meetrise toru otsa ja võti järgi kuskilt ei andnud, maksis miski 200 EEK. Samast sai ostetud ka komplekt kuuskantvõtmeid mingi ~300 EEK komplekt ja pole nad topelt kallimatest sugugi kehvemateks osutunud. Vetruvad, aga pole katki ega sõlme läinud.
Keskmise hinnaskaala toode peaks kodukasutaja vajadusi rahuldama, elektrilised tööriistad võtaks tuntumate tegijate omad, on, kuhu vajadusel garantiiprobleemidega pöörduda.
Loom kõnnib, mees sõidab
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.