tööriistad

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

lermo kirjutas:
Kunagi sai töökojas kasutatud sellist komplekti. Igapäevasele valule pidas vastu paar aastat. Isiklikuks kasutuseks tõenäoliselt kõvasti rohkem. Kusjuures on veel 10 aastane garantii :twisted:
Sama Biltema komplekt endalgi kasutuses. Julgen soovitada, isegi tuttavatele 8) . Biltema 10a garantii asjad on üldjuhul kodukasutuse jaoks piisavalt head, isegi rohkem kui vaja.
Handymannist räägite, siis ostsin pool aastat tagasi tagasi käsidrelli sealt, 800W, hinnaks 200.- EEK või isegi alla. Betooni sisse on sellega nüüd korteris ja garaazhis ikka s*****s auke seintesse ja lakke puuritud, endal siiani kerge vibra sees :lol: . Aga drell töötab! Tõe huvides tuleb mainida, et esimese otsa plastmassist käepideme, kuhu kinnitub puurimise sügavuse piirik, keerasin esimesel kokkupanekul katki. Aga ülejäänud detailid töökorras. Ma arvan, et järgmise 10a jooksul kokku ei ole vaja niipalju auke purida kui nüüd 6 kuu joksul. Seega antud juhul oli odav asi just täpselt see mida mul vaja oli. Mul ei ole vaja drelli lastelastele pärandada :lol: .

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Viimati muutis kris., 03 Aug 2006, 09:46, muudetud 1 kord kokku.
Riding with a King!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”