Rajale sõitma

Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

Heh internetist lugesid :mrgreen:
Net ja reaalne elu on ikka kaks erinevat asja(kui ma ütlen et zx10r on jama ja õige pill on hoopis cbr1000rr siis seda sa ka ei võtaks ju kohe kulla pähe), arvustusi võib lugeda, kuid arvamused on alati erinevad, niipalju kui on inimesi, nii palju ka arvamusi ja tglt on mõlemad rattad tänava liikluses head ;) ja äkki on kõige parem üldse gixxer :twisted:
Kuigi ma ise kulgen ka Yamuga, on siiski 2006a. mudel erinev minu omast, kuidagi võõras tundus-tundub. Sama ka tglt oli Rossi Replicaga, et võõras kuid suts kindlam tunne oli, õiget tsikli tunnetust vast ei saanud kummagagi tglt.
A no järgmine kord ongi plaanis minna siis Saugale, ehk saan siis seal enda omaga ringiaega proovida(kui muidugi siduri korda saan ja uued rehvid alla) ja kui Aivar lubab ka enda Rossi Replicat proovida siis hea võrrelda. Kuna ma kunagi ple Saugal sõitnud siis oleks see elamus omaette ja eks näis mis aja seal välja sõidaksin ühe või teise rattaga.
stonefree kirjutas:
Inz001 kirjutas:
tuli nii välja jah et kõige kiiremini sõitsin 2005kawaga 51,9 millega kokku läbisin vast 5ringi, siis enda 2002 yamuga parim aeg 52,5 ja 2006 yamuga 53,5 :twisted:
ja Velt ei tulnud jah kohale :(
Yllatav yllatav. Netis lugesin, et yks vend ostis ZX-10R (2004 vist) aga ringiajad olid tal alguses halvemad kui vana ZX-9R-ga, läks aega enne kui ära harjus. Tavaliselt öeldakse, et ninjaga läheb pikemalt, Yamu v Hondaga harjub kiiremini. Endal kyll kogemus puudub. Ning kardirada ja korralik ringrada muidugi 2 iseasja.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”