mure - 125ccm lubadega või ilma? mis oleks parem?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
serka15

Lugemata postitus Postitas serka15 »

kallid moded, palun vajadusel muutke sest mina, kasutaja ise ei suuda. :oops:
Kasutaja avatar

hannes56
Tsikkel: Yamaha Xc125tYamhxc125.Ižjup5
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas hannes56 »

serka15 kirjutas:
hannes, oled sa vahele jäänd ka või?
kinni on peetud, aga on aint puhuma pandud ja vanust küsitud.vahele pole Veel jäänud. Alati olen tembeldanud 50 pähe. Üks ment tundis suuremat huvi,aga siis ütlesin,et sportsumpa on all, küsis veel, et palju välja lippab, ütlesin 60 :lol: . Ei aga endal on ikka küll ei taha eriti kiirustada. nii 60-70 maanteel on piisav.
50 kuupi täidab mu kiirust-not anymore:P

Teema algataja
AsiOnAeroxis

Lugemata postitus Postitas AsiOnAeroxis »

serka15 kirjutas:
kallid moded, palun vajadusel muutke sest mina, kasutaja ise ei suuda. :oops:
OT:Mine oma esimese posti juurede ja vajuta muuda. Seal on valik pealkiri. Muuda seda välja

Muidu ise olen 13 ja sõidan Aeroxiga. Kui politsei peatab siis olen 14 ja lube kaasaa ei juhtunud. Küsivad eeskirja ja vaba laps.

125'e puhul siis Moppi load ja puldiga piiraja. Kubatuur on tähtis, kuid loeb ka võimsus ise. 45 läheb sisse ja silindrit nad ei pruugi vaadata.

Teema algataja
serka15

kas sa räägiks puldiga piirajast nati lähemalt plz..? :lol:
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

serka15 kirjutas:
kas sa räägiks puldiga piirajast nati lähemalt plz..? :lol:
No pöörete piiraja selline , paigaldad ära vajutad nuppu üle 45 ei liigu ja uuesti nuppu läheb palju tahad , kasutaja "pohalakal" on selline ,et jätad seisma üle 45 ei lähe , tõmbad magnetiga üle läheb 1** millegiga.. :lol:
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

On teada mõni juhtum, kus on politsei hakkanud proovima tipp kiirust, et ega üle 45 ei läheks ? minu arust pole erilist mõtet sel elektroonilisel piirajal.
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

tuttav rääkis et politsei ostis/ostab need dyno hargid vms... et pannakse tagaratas sinna peale ja antakse gaasi ja eks siis näis, aga kui suur tõenäosus selllel on et politsei ostab need ma ei tea....
DiTech :ner:
Pilt

Microgrupp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Microgrupp »

Kes tahab inffi saada rolleri arvelevõtust, ülevaatusest ja kindlustusest lugege teemat "rolleri kindlustus."
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... us&t=20623

Samuti soovitan ka vaadata pilte Microgrupi ( http://www.microgrupp.ee kodulehelt, et võrrelda 50cc ja 125cc andmeid.

Hetkel puudub konkreetne inff, et 50cc hakatakse arvele võtma. St., jätkub praegune olukord.

Microgrupp.
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

gangsta kirjutas:
tuleb meelde üks vend kes teatas, et ta paneb hayabysale 50ccm kleepsud ja siis võib sellega ringi sõita. No kurat küll peab sellist jama suust välja ajama. Kas sa sööd ja annad oma pruudile musi ka selle suuga kust sa sellist sitta suust välja ajad. Kui vanus lubab siis muigugi tee load ja võta arvele ning anna minna. Selle peale ei maksa lootma jääda, et äkki ment on loll või lihtsalt idioot. Ega igasuguseid ka sinna ametisse ei võeta. Ja ega load ei sõidagi, aga enne õpi sõitma kui nii võimsa selga hüppad. See ei tule sündides kaasa, et oskad tonnise bikega tagarattal sõita või suudad üldse sellist biket kinni hoida.Sellel masinal on jõudu küll, et mõnel hetkel lihtsalt läheb sinna kuhu ise tahab Kõik on kinni kogemustes.
Ma pole kuupealt kukkunud ! oskan sõita ja olukordi hinnata. egas ma muidu seda siis rääkima ei tuleks.

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Jah, politseil varsti need dyno pingid arvatavasti olemas ja siis hakkate te alles saama kellel üle 45km/h läheb. Vaadates praegust seisu, ma isegi pooldan seda, kuigi ise sõidan 70 kuubisega. Liiga palju alla 14 ja 14-15 sõidavad ilma lubadetta ning liiklusest ei tea mitte midagi. Kui ma autokooli läksin arvasin ka et olen palju sõitnud ja tean kõiki reegleid aga siiski sain autokoolis palju targemaks. Varsti A1 käes ja siis ei pea rolleri võimsuse pärast enam muretsema, saan 125 kuubisega sõita :D

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

ats91 kirjutas:
trahv tehakse kõige suurema rikkumise eest, mitte ei liideta kõike kokku :)
Kui eeldada, et 125ccm masinal peab olema pära peal registreerimisnumber, siis selle puudumise eest võib kuni 12k lajatada ning see on juba päris suur raha. Kui veel load, kindlustus ja ülevaatus puuduvad ja sõiduk registreerimata, siis on üsna suur tõenäosus ka täie matsuga saada.

Teema algataja
serka15

arusaadav - enamik on lubade tegemise poolt. aga kas siis pole juba m]tet bike osta...kui load nagunii käes..ma kohe 18 ja siis saab sõita 25kw-sega (?)
Kasutaja avatar

wumwum

Lugemata postitus Postitas wumwum »

sry OT aga mis siis saab kui oled jäänud vahele ilma lubadeta sõiduga.Samal ajal käid aga koolis lube tegemas , et kas siis on mingi selline seadus ka mis ei luba lube teha paar aastat kuigi vanust on piisavalt ?
Delta->Aprilia SR 50 DiTech[2001]->Aprilia RS 125 [2006]
Pilt
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

serka15 kirjutas:
aga kas siis pole juba m]tet bike osta...kui load nagunii käes..
mul on b kat load ja ostsin uue 3 seeria bmw... aga kolme kuu pärast saan kätte c kati, võibolla oleksin pidanud parem scania ostma?
hälvik
Kasutaja avatar

wumwum

Lugemata postitus Postitas wumwum »

up
Delta->Aprilia SR 50 DiTech[2001]->Aprilia RS 125 [2006]
Pilt
Suletud

Mine “Rollerid”