Võrus kokkutulek

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

miku00 kirjutas:
taavaai otsige mulle võrust keegi patakad ja ma tulen siis oma digikaga... seda kiirendust ma tahan tõesti näha!;:D
Gerdi Aeroxi luttis ikka mõnusalt ära, kokkutulek on pm-lt läbi, mingi 30 rollerit oli koos ja 2 atv-d
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)
Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

Lugemata postitus Postitas Enemy Territory [ COD ] »

gert sai pähe ?? :roll:
S¤Ã¤Ã¤S¤E
Kasutaja avatar

Hyper

Enemy Territory [ COD ] kirjutas:
gert sai pähe ?? :roll:
päris korralikult isegi
Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

tal lames masin ära,et pähe sai w?
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

kirjuta korralikult ei saanud aru!!! pilte videosid kõike siia!!! gert sai ikka suht korralikult ära aga jamh gerdil ülekanne vahetamatta aeglasem ülekanne;) aga lahe oli!!!
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

oleks võinud olla mingi niiöelda ohutu ala,kus oleks saanud kiirendada.
ise kahjuks ei saand kellegiga kiirendada :? aga jah kõige alguses helistati mulle,et jääb üritus ära ja tund hiljem sain teada,et ikka toimub ja liikusin kuni Savernani üksinda,kus liitusin tartu grupiga. aga jah järgmine kord mingid ohutud alad valima,kus saaks nii kiirendada,kui rada sõita.
30cccmine Yamaha Aerox
Kasutaja avatar

miku00

sfx kiirendamiseks oli väga hea koht tee oli mõlemale poole kaugele näha ja poole tunni jooksul sõitis 1 auto läbi aga rada oli maru ohtlik 1 tüüp pani külje maha õnneks ei juhtund rolleriga ega temaga midagi!
Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

mis roller oli ?? kes kylje maha pani ?
:P
S¤Ã¤Ã¤S¤E
Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

aga see hooaeg voiks veel kokkutulek tulla :P
S¤Ã¤Ã¤S¤E
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

miku00 kirjutas:
sfx kiirendamiseks oli väga hea koht tee oli mõlemale poole kaugele näha ja poole tunni jooksul sõitis 1 auto läbi aga rada oli maru ohtlik 1 tüüp pani külje maha õnneks ei juhtund rolleriga ega temaga midagi!
kahjuks ei õnnestunud rada näha,kuna sel ajal,kui teie kiirendasite,käisime meie rehvi parandamas ja kui valmis saime,olite te juba maksimarketi juures..
30cccmine Yamaha Aerox

-VaIkEoTs-

Lugemata postitus Postitas -VaIkEoTs- »

rullirajal pani päris mittu tyypi võssa :lol: rolleritel midagi ei juhtunud 8)
kiirendused olid jah päris head ja loodan nyyd,et rolleri kohta vaidlused lõppenud..!!!jurr oli,et vana tyysega 130km/H!!! sellega 110-.-
pildid upin ka varsti..video homme :wink:
Kasutaja avatar

miku00

njaa 110 ta tõesti läheb... aga seda ma ikka ei usu ,et vana düüsiga 130 läks düüs vast päris 20km/h juurde kah ei anna ,aga uppi pildid ruttu tahan kohe näha!!:D
Kasutaja avatar

Alpss
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alpss »

Kui pildid üleval siis link siia!

-VaIkEoTs-

digika aku laeb hetkel aga varsti varsti;D
tegelikult lootsime võrust palju rohkem inimesi aga ilm oli selline ja paljusid ei saanud kätte :?

ghozt

Lugemata postitus Postitas ghozt »

kas tartus ei tule kunagi mingit kokkutulekut :O ? tahaks oma dio kellegiga joonele ajada :D
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

sitaks kõva üritus oli , kas tõesti on lõunaeestis aint 30 rollerit!??? mis teil takistab osavõtmast ,nendele kes kohal olid suur respekt!
Kasutaja avatar

miku00

lõunaeesti peale saaks 50 rollerit küll kokku aga siis tuleks ikka pikk ette valmistus asjad teha;)

RUNNER

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

Teeks kuu aja parast uuesti? ennem kooli või nii???
kes ned head organiseerijad olid need võiks jälle orgunnida seda värki..
kahjuks ise ei saand tulla sest ma ei olnud tartus:(

-VaIkEoTs-

krt ei viitsi neid pilte lisada eriti;D ega midagi erilist pole ka noh..8) hiljem lisan juurde hetkel niipalju..http://www.fotod.ee/averiots
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

-VaIkEoTs- kirjutas:
rullirajal pani päris mittu tyypi võssa :lol: rolleritel midagi ei juhtunud 8)
kiirendused olid jah päris head ja loodan nyyd,et rolleri kohta vaidlused lõppenud..!!!jurr oli,et vana tyysega 130km/H!!! sellega 110-.-
pildid upin ka varsti..video homme :wink:
min u arust pole ikkagi need vaidlused lõppenud, sest see atv mis seal oli pidi suht täpselt näitama kiirust ja näitas sr-i kõrval 90-100 :ner:
DiTech :ner:
Pilt

-VaIkEoTs-

omfg..ta ei lasknud ju lõpuni mootor oli kuum..kui sa niiväga ikka veel vaielda tahad tule võrru võtame gpsi või siis selle atv ja vaatame..ffs mingi speedi pärast vaielda kas läheb 5 rohkem v6i 5 vähem(5km/H)
Kasutaja avatar

Al-Kharid

miks ta siis jahutada ei lasknud natuke, räägiti ju et mine proovi tippkiirust mitte mine tuurita poole gaasiga seal :roll: pidi minema 110, läks 100, arvutada ka ei oska... üldse oli imelik vaadata et poistel ise jalad maha ei ulatu aga juba sõidavad selliste püssidega :shock: eriti ränk... juba ennem ju räägitud: sõitke gpsi ja tehke video sellest, nii ei saa et võtad atv järgi, millega auto kiirust mõõdetakse lennukiga? igal juhul masendav...

kokkutulek ise oli enam vähem aint korraldamine oli veits nõrk... ei olnud mingit kindlat plaani mida teha... algul istusime niisama, siis rullirajale, siis kiirendama, siis keegi lambist ütles: lähme sööma, läksime maksi sööma, siis läksime kuhugi skatepargi juurde(ma ei tea miks) siis tehti hääletus kas tagasi rullirajale või kiirendama ja lõpuks panid pooled lambist minema... läksid kiirendama, kui ülejäänud pool sinna jõudsid, läksid nemad rullirajale nii et lõpp läks segaseks...... väga segane jutt aga see oli lühikokkuvõte kokkutulekust :lol:
Pilt
Kasutaja avatar

Hyper

Al-Kharid kirjutas:
miks ta siis jahutada ei lasknud natuke, räägiti ju et mine proovi tippkiirust mitte mine tuurita poole gaasiga seal :roll: pidi minema 110, läks 100, arvutada ka ei oska...
kõik hakkasid peale ajama, et tehke ära ja tehke ära.. Kui ta tegi Gerdi Aeroxile nii suure eduga ära, siis miks ta 110 ei võiks minna, ma ei usu, et keegi tuleks sulle valetama.. muidu ma ise ka proovisin sõita seal samal sirgel sellega ja 70 pealt hakkas ikka veel julmalt habama, spido jooksis põhja ja tuur ikka tõusis ja tõusis.. ma usun, et kui sa ise oleks sõita saand sellega, siis sa ei vaidleks siin

-VaIkEoTs-

alkharid see viimane postitus selles teemas kus ma sukka vaidlen..pidiminema 110 läks 100,sest sa ise ju mainisid mis lökutas siis poole kaaasiga..järelikult on veel ruumi minna..ja palun vaata kas sa ise oskad arvutada kui tuled ennast teistega võrdlema..tehke video tehke seda..gerdil pidi gpsi järgi 109minema..ise nägid,et sai pähe..ise veel rääkisid seal mõned et pikas pole gert hea kui geridil läheb 109 gps siis järelikult on tulemus selline,et tal läheb 110 vähemalt..kui veel vaielda tahad siis pmi.. :twisted:

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

...ja mul on suur, kui trepikäsipuuuuu...... :nono:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Gert250
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Gert250 »

se sr jookseb vabalt 110 ära
mult kadus ikka väga haigelt eest ära ja rolleril ei aja ikka tippkiirust mingi 200m peal sisse.
MBK Nitro 70cc (w)
tuuningjupid odavalt!
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Hyper kirjutas:
Al-Kharid kirjutas:
miks ta siis jahutada ei lasknud natuke, räägiti ju et mine proovi tippkiirust mitte mine tuurita poole gaasiga seal :roll: pidi minema 110, läks 100, arvutada ka ei oska...
kõik hakkasid peale ajama, et tehke ära ja tehke ära.. Kui ta tegi Gerdi Aeroxile nii suure eduga ära, siis miks ta 110 ei võiks minna, ma ei usu, et keegi tuleks sulle valetama.. muidu ma ise ka proovisin sõita seal samal sirgel sellega ja 70 pealt hakkas ikka veel julmalt habama, spido jooksis põhja ja tuur ikka tõusis ja tõusis.. ma usun, et kui sa ise oleks sõita saand sellega, siis sa ei vaidleks siin
no ma usun et ta läheb 110 aga tõestage ära ka siis ikka korralikult, paljud teised ei usu!
Pilt
Kasutaja avatar

Al-Kharid

-VaIkEoTs- kirjutas:
gerdil pidi gpsi järgi 109minema...
kust seda võtad?!
ma ka ei viitsi vaielda, ise nii väikesed poisid ka veel ja siis tulevad siin vaidlema ise ei saa jutust ka aru...
Pilt

sann361

Lugemata postitus Postitas sann361 »

t*** mida te vaidlete...mu pärast mingu too roller kas või 200 välja jumala pohhui on...
aerox
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

kumb on parem - kas batman või superman?
hälvik
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”