Kui tihti teid kõnetatakse...
-
- Tsikkel: Honda SLR650 / Honda XL1000
Endal ka neid juhuseid ikka olnud.
Seisin teeservas ja rääkisin sõbraga juttu, kui järsku üks scorpa jääb lennu pealt pidama ja üks vene kutt hüppab autost välja. Et oh, mis Jawa on, et ta tahab ka endale taolist osta ja palju maksab. Siis astub etepoole ja vaatab, et ei olegi Jawa, hoopis suurelt paagi peale kirjutatud Suzuki (ise seisin risti teega ja kaugelt juba punase paagi pealt näha, et Suzuki kirjutatud
) Siis astusid veel kolm venelast juurde ja enne äraminekut tahtsid et ma neile häält veel demonstreeriks (aga sealt tulevad hetkel väga vihased möirged, sõelad läbi põlenud ja otse väljalase)
Põhiliselt küstiakse ikka, et palju kätte olen saanud ja mitu kuubikut. Ja siis tihti arvatakse, et see 250ccm'ne üks võrr ole, ise asjast tegelikult vägagi kaugel. Teinekord tahab üle ainult visata
Seisin teeservas ja rääkisin sõbraga juttu, kui järsku üks scorpa jääb lennu pealt pidama ja üks vene kutt hüppab autost välja. Et oh, mis Jawa on, et ta tahab ka endale taolist osta ja palju maksab. Siis astub etepoole ja vaatab, et ei olegi Jawa, hoopis suurelt paagi peale kirjutatud Suzuki (ise seisin risti teega ja kaugelt juba punase paagi pealt näha, et Suzuki kirjutatud

Põhiliselt küstiakse ikka, et palju kätte olen saanud ja mitu kuubikut. Ja siis tihti arvatakse, et see 250ccm'ne üks võrr ole, ise asjast tegelikult vägagi kaugel. Teinekord tahab üle ainult visata

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.