Suhtlesin veidi tegelastega ja tundub, et Iru ring on sõidukorras.
Väidetavalt rada töötab ja väidetavalt pole rajal rehve. Ise pole neid väiteid kontrollinud ja raja sobivust tsiklile proovinud, kuid kardiga oli väga mõnus.
Suur pluss - pole vaja 200km lisaotsa, et rajal käia. Rada on ilmselt aeglasem kui Rapla või Aravete.
Ahjaa, Aravete raja haldaja (ei tea, kas endine või praegune) palus eelmisel korral, et peale 21.00 rajal ei sõidetaks.
Et siis mida see viimane info tähendab? Võib minna suvalisel ajal uhama sinna Irukanti väää? Ja mitu raha kaasa?
See tähendab, et kuulduste järgi rada töötab, kuigi teeninduslikust seisukohast on asi p***. www.iru-ring.ee ütleb, et 50kr/h ja saab oma autoga peale.
Tuleb kohal käia ja asja ise uurida.
nähtud-tehtud jah
võrreldes rapla või aravetega on VÄGA mõtetu, isegi Hiiumaa kardirada on huvitavam, anoh ehk SM võite proovida, kuid bike´ga ple seal mitte midagi teha. A no minge proovige ära
No nii lõpuk siis kodus tagasi.
Jah ei olnud seekord minu päev ja seega mina see kõige õnnetum.
Aga tänud kõigile kes aitasid lego kokku korjata ja auto peale tõsta.
Ja muidugi ka see, et päri terveks siiski parem õlg ei jäänud ja seega mingi aeg kindlasti kahel rattal ei liigu.
Ja muidugi ka see, et päri terveks siiski parem õlg ei jäänud ja seega mingi aeg kindlasti kahel rattal ei liigu.
Et siis, paremat kätt kobedale arstitädile ei saandki püksi toppida.... pidi vasakuga läbi ajama Siis ikka küll s*** päev! Tegelt pole siin lõõpida midagi, kiiret paranemist sulle igatahes ja eks vasakuga pead nüüd kuidagi hakkama lego kokku lappima, ju suve lõpul ilmataat ikka sõiduilmaga õnnistab...
kas kah rangluu või? Siis võiks kohe klubi teha Mul läks vähemalt tsikliga suht hästi. kuidas juhtus, sõitsid välja?
ausalt öeldes Aravete on väljasõitmiseks s**t rada, olen piisavalt kogenud, ma peaks vist Rapla rada edaspidi rohkem kasutama.
Rangluu on terve, aga mingi teine luu on katki või paigast ära. Täpselt ei saanudki aru, kuid täna lhen uuesti arstile.
Aga jah seoti lihtsalt kinni ja muud ei migagi.
Ja paranemis ajaks üteldi kuu või rohkemgi.
Aga jah eks suht kehva kõki vasaku käega teha kui kogu elu old kõike tenud paremaga.
Jaks sa mine lase pilt teha,siis on selge pilt,muidu see paljas kinnisidumine võib veel rohkem asja pu..i keerata.Pärast sama kepp nagu mul.Laks käis ära viis aastat tagasi,aga küünarnuki peal vedeledes telekat vaadata ei saa tänagi veel eriti kaua.
Ka siis esimest korda elus rajal käidud ja jalaraud maha kallutatud. Päris tore oli ja ilmselt õpetlik ja kasulik ka. Kahju, et seekord päris ilma kukkumisteta läbi ei saanud, kuid hea, et tagajärjed veelgi tõsisemateks ei osutunud. Hea oli Jaksi kiivri pealt pärast vaadata, kuidas see igat krooni väärt oli... Jaksile ka minu poolt kiiret paranemist!
Fazer
PS. Kuna igasugu emotsioone oli kohapeal piisavalt palju, siis unustasin küsida, et kui palju ja kellele selle lõbu eest eeku peaks andma?
PS. Kuna igasugu emotsioone oli kohapeal piisavalt palju, siis unustasin küsida, et kui palju ja kellele selle lõbu eest eeku peaks andma?
tänase seisuga ei taha veel keegi midagi saada. eks ükskord saadakse selle raja haldusküsimused lahendatud ja siis hakkame jälle raha välja käima. Eks siis neid sõitjaid ka kohe vähem hakkab olema...
aga nii huvipärast... Jaks, kus õnnetus juhtus? Ma olin ilmselt selleks ajaks läinud. Kuuldes, et kõik ikka korralikult puru, kas taga kiires?
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Jaks sa mine lase pilt teha,siis on selge pilt,muidu see paljas kinnisidumine võib veel rohkem asja pu..i keerata.Pärast sama kepp nagu mul.Laks käis ära viis aastat tagasi,aga küünarnuki peal vedeledes telekat vaadata ei saa tänagi veel eriti kaua.
Trauma punktis tehti pilt küll ja ma ise nägin sealt ka, et kõik asjad omal kohal pole, kuid paika ei pandud midagi.
Ja täna kell 12 lähen teise arsti juurde, kes loodetavalt on targem ja teeb ka peale sidumise veel midagi. Sest vaevalt need luud ise paika lähevad.
Ja kui päris aus olla siis enada asendi muutmine on suht valu tekkitav, seega kas pikkali või püsi tuleb stabiilselt olla. Ja muidugi jäi ka öö uinak vahele.
aga nii huvipärast... Jaks, kus õnnetus juhtus? Ma olin ilmselt selleks ajaks läinud. Kuuldes, et kõik ikka korralikult puru, kas taga kiires?[/quote]
Jah juhtus taga kiires ja teistpidi rini sõites.
Tean, et hoog oli ikka piisavalt suur kui see juhtus. Aga jah tegelikult ma täpselt ei ole veel selgusele jõudnud, mis siiski täpselt toimus. Ise kaldun arvansa, et esiots läks kergeks ja lisaks sellele hakkas viskama, aga muidugi on olemas ka võimalus pidurdamise kahjuks.
Samas mõni ring enne sai vaadatud ja kellal oli sellel lõigul 140+km/h.
Seega ikkagi suht õnnelik õnnetus.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.