Rajale sõitma

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Et siis mida see viimane info tähendab? Võib minna suvalisel ajal uhama sinna Irukanti väää? Ja mitu raha kaasa?
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

Iru rada on tsiklile mõtetu, liiga aeglane.
mella kirjutas:
Suhtlesin veidi tegelastega ja tundub, et Iru ring on sõidukorras.
Väidetavalt rada töötab ja väidetavalt pole rajal rehve. Ise pole neid väiteid kontrollinud ja raja sobivust tsiklile proovinud, kuid kardiga oli väga mõnus.
Suur pluss - pole vaja 200km lisaotsa, et rajal käia. Rada on ilmselt aeglasem kui Rapla või Aravete.

Ahjaa, Aravete raja haldaja (ei tea, kas endine või praegune) palus eelmisel korral, et peale 21.00 rajal ei sõidetaks.

mega

rajale

Lugemata postitus Postitas mega »

olen kolmapäeval tulijate hulgas kui minejaid on? ja saugale minekust olen ka 100% huvitatud. :D
Kasutaja avatar

tons
Tsikkel: FZ1N

Lugemata postitus Postitas tons »

Teeks siis kolmap 09.08 kell 17.30 - 17.45 Peterburi tee Statoilis!
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Inz001 kirjutas:
oled sõitnud? SM harjutamiseks peaks küll käima.
Kasutaja avatar

mella

StreetMoto kirjutas:
Et siis mida see viimane info tähendab? Võib minna suvalisel ajal uhama sinna Irukanti väää? Ja mitu raha kaasa?
See tähendab, et kuulduste järgi rada töötab, kuigi teeninduslikust seisukohast on asi p***.
www.iru-ring.ee ütleb, et 50kr/h ja saab oma autoga peale.
Tuleb kohal käia ja asja ise uurida.
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

nähtud-tehtud jah :twisted:
võrreldes rapla või aravetega on VÄGA mõtetu, isegi Hiiumaa kardirada on huvitavam, anoh ehk SM võite proovida, kuid bike´ga ple seal mitte midagi teha. A no minge proovige ära 8)
mella kirjutas:
Inz001 kirjutas:
oled sõitnud? SM harjutamiseks peaks küll käima.
Kasutaja avatar

DeeJay
Tsikkel: Yamaha R1

:)

Lugemata postitus Postitas DeeJay »

Kolmap olen Aravetel kohal, Statoilist koos teistega startida ei saa, kuna lõpetan alles 6 kesklinnas töö. Siis tulen kiiruga järgi teile!
<Edasi viib R1>

SV

Re: :)

Lugemata postitus Postitas SV »

DeeJay kirjutas:
Kolmap olen Aravetel kohal, Statoilist koos teistega startida ei saa, kuna lõpetan alles 6 kesklinnas töö. Siis tulen kiiruga järgi teile!
Jou DeeJay,

kuna isegi jõuan Tartust tagasi alles 6 paiku, siis äkki lendame koos??????

Mell
Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

tons kirjutas:
Teeks siis kolmap 09.08 kell 17.30 - 17.45 Peterburi tee Statoilis!
Kuna raja haldaja palus mitte pärast 21:00 sõita, siis kas varem (kell 16:00) samast kohast minejaid oleks?

...ei hakanud lisapostitust tegema ja teemat risustama...
teen siis edit: kell 16:00 on siis kah väljasõit Statoilist. kes tahab. ühinege.
Viimati muutis manager2, 08 Aug 2006, 15:26, muudetud 1 kord kokku.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

zaps

Lugemata postitus Postitas zaps »

Kuna juba traditsiooniks saanud lühendatud tööpäev nädala keskel, siis vean ennast 16:00 statikasse
Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Lugemata postitus Postitas Salvo Kelk »

Kas Tartu poolt ka minejaid on?
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.

zp

Lugemata postitus Postitas zp »

Salvo Kelk kirjutas:
Kas Tartu poolt ka minejaid on?
mina olen. tulen kl valgast aga läbi tartu ;)
Kasutaja avatar

sven

Lugemata postitus Postitas sven »

...ei hakanud lisapostitust tegema ja teemat risustama...
teen siis edit: kell 16:00 on siis kah väljasõit Statoilist. kes tahab. ühinege.
Ma tulen ka siis sinna Statoili kell 1600 ning ühinen teiega :P
Sven.

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Kui kaua te seal tiirutada plaanite? Kuna ise ilmselt enne 7-8 kohale ei jõuaks, siis kas kell 8 oleks seal veel keegi?

Fazer
PS. Ja kaua kogemustele tuginedes Tallinnast sinna sõidab. Ütleme, et lubatud kiirusega
Kasutaja avatar

mella

Fazer kirjutas:
Kui kaua te seal tiirutada plaanite? Kuna ise ilmselt enne 7-8 kohale ei jõuaks, siis kas kell 8 oleks seal veel keegi?

Fazer
PS. Ja kaua kogemustele tuginedes Tallinnast sinna sõidab. Ütleme, et kiirusega lubatud +20 km/h
miski 45 minutit vast. tiirutatakse 9-ni kindlasti.
Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Lugemata postitus Postitas Salvo Kelk »

Esialgsete plaanide kohaselt põrutaks ka kohale, Tartust stardiks 17:00 Turu tn Statoilist.
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.

Jaks

Lugemata postitus Postitas Jaks »

No nii lõpuk siis kodus tagasi.
Jah ei olnud seekord minu päev ja seega mina see kõige õnnetum.
Aga tänud kõigile kes aitasid lego kokku korjata ja auto peale tõsta.
Ja muidugi ka see, et päri terveks siiski parem õlg ei jäänud ja seega mingi aeg kindlasti kahel rattal ei liigu.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Jaks kirjutas:
Ja muidugi ka see, et päri terveks siiski parem õlg ei jäänud ja seega mingi aeg kindlasti kahel rattal ei liigu.
Et siis, paremat kätt kobedale arstitädile ei saandki püksi toppida.... pidi vasakuga läbi ajama :wink: Siis ikka küll s*** päev! Tegelt pole siin lõõpida midagi, kiiret paranemist sulle igatahes ja eks vasakuga pead nüüd kuidagi hakkama lego kokku lappima, ju suve lõpul ilmataat ikka sõiduilmaga õnnistab...
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Jaks kirjutas:
kas kah rangluu või? Siis võiks kohe klubi teha :evil: Mul läks vähemalt tsikliga suht hästi. kuidas juhtus, sõitsid välja?

ausalt öeldes Aravete on väljasõitmiseks s**t rada, olen piisavalt kogenud, ma peaks vist Rapla rada edaspidi rohkem kasutama.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Ära sõida siis välja :)
Minu arust on rapla rada ohtlikum sest seal saab ennast märjaks plekkiks sõita vastu betoon seina :roll:

stonefree kirjutas:

ausalt öeldes Aravete on väljasõitmiseks s*** rada, olen piisavalt kogenud, ma peaks vist Rapla rada edaspidi rohkem kasutama.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Jaks

Rangluu on terve, aga mingi teine luu on katki või paigast ära. Täpselt ei saanudki aru, kuid täna lhen uuesti arstile.
Aga jah seoti lihtsalt kinni ja muud ei migagi.
Ja paranemis ajaks üteldi kuu või rohkemgi.
Aga jah eks suht kehva kõki vasaku käega teha kui kogu elu old kõike tenud paremaga.
Kasutaja avatar

tons
Tsikkel: FZ1N

Lugemata postitus Postitas tons »

Raja ääres oli näha päris mitut inimest fotokatega - kas saaks ka pildimaterjali näha? Ja Jaksile kiiret paranemist :wink:

AivarAun

Lugemata postitus Postitas AivarAun »

Jaks sa mine lase pilt teha,siis on selge pilt,muidu see paljas kinnisidumine võib veel rohkem asja pu..i keerata.Pärast sama kepp nagu mul.Laks käis ära viis aastat tagasi,aga küünarnuki peal vedeledes telekat vaadata ei saa tänagi veel eriti kaua.

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Ka siis esimest korda elus rajal käidud ja jalaraud maha kallutatud. Päris tore oli ja ilmselt õpetlik ja kasulik ka. Kahju, et seekord päris ilma kukkumisteta läbi ei saanud, kuid hea, et tagajärjed veelgi tõsisemateks ei osutunud. Hea oli Jaksi kiivri pealt pärast vaadata, kuidas see igat krooni väärt oli... Jaksile ka minu poolt kiiret paranemist!

Fazer
PS. Kuna igasugu emotsioone oli kohapeal piisavalt palju, siis unustasin küsida, et kui palju ja kellele selle lõbu eest eeku peaks andma?

piloot

Fazer kirjutas:

Fazer
PS. Kuna igasugu emotsioone oli kohapeal piisavalt palju, siis unustasin küsida, et kui palju ja kellele selle lõbu eest eeku peaks andma?
Paar kilekotitäit eeku võid ju mulle tuua, kui väga tüli ei tee ja Jaksi ära ka selle koha pealt ära unusta... :wink:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

Fazer kirjutas:
tänase seisuga ei taha veel keegi midagi saada. eks ükskord saadakse selle raja haldusküsimused lahendatud ja siis hakkame jälle raha välja käima. Eks siis neid sõitjaid ka kohe vähem hakkab olema... :)

aga nii huvipärast... Jaks, kus õnnetus juhtus? Ma olin ilmselt selleks ajaks läinud. Kuuldes, et kõik ikka korralikult puru, kas taga kiires?
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Jaks

AivarAun kirjutas:
Jaks sa mine lase pilt teha,siis on selge pilt,muidu see paljas kinnisidumine võib veel rohkem asja pu..i keerata.Pärast sama kepp nagu mul.Laks käis ära viis aastat tagasi,aga küünarnuki peal vedeledes telekat vaadata ei saa tänagi veel eriti kaua.
Trauma punktis tehti pilt küll ja ma ise nägin sealt ka, et kõik asjad omal kohal pole, kuid paika ei pandud midagi.
Ja täna kell 12 lähen teise arsti juurde, kes loodetavalt on targem ja teeb ka peale sidumise veel midagi. Sest vaevalt need luud ise paika lähevad.
Ja kui päris aus olla siis enada asendi muutmine on suht valu tekkitav, seega kas pikkali või püsi tuleb stabiilselt olla. Ja muidugi jäi ka öö uinak vahele.

Jaks

aga nii huvipärast... Jaks, kus õnnetus juhtus? Ma olin ilmselt selleks ajaks läinud. Kuuldes, et kõik ikka korralikult puru, kas taga kiires?[/quote]

Jah juhtus taga kiires ja teistpidi rini sõites.
Tean, et hoog oli ikka piisavalt suur kui see juhtus. Aga jah tegelikult ma täpselt ei ole veel selgusele jõudnud, mis siiski täpselt toimus. Ise kaldun arvansa, et esiots läks kergeks ja lisaks sellele hakkas viskama, aga muidugi on olemas ka võimalus pidurdamise kahjuks.
Samas mõni ring enne sai vaadatud ja kellal oli sellel lõigul 140+km/h.
Seega ikkagi suht õnnelik õnnetus.

piloot

Kiirust pidi tõesti sul mehiselt olema, sest nägin millise kiirusega ratas lepikusse läks... oma hoo olid sa suutnud rohkem maha pidurdada... :wink:
Pilt
citius,altius,coitus!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”