Inglismaalt ratta ostmine
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 5
- Tsikkel: HONDA CB 600F
Inglismaalt ratta ostmine
Kas inglismaalt ratast ostes on eestis arvele vötmisega mingeid probleeme ja missuguseid dokumente oleks vaja, et seda teha - ratast tahan transpordifirma kaudu eestisse tuua....
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
...tsikliga vist muud probleemi pole, kui et esitule pead ära vahetama - lähitule valgusvihk näitab valepidi. ARK-ist järele küsimine oleks muidugi kõige õigem tegu...

Kõlab kuidagi väga Neegri moodi.....
loe ennem see teema algusest lõpuni: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... ger&t=4814
loe ennem see teema algusest lõpuni: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... ger&t=4814
-
- Tsikkel: V-Strom AL4
- Tänatud: 1 kord
Ratast osta saab ka probladetta
Ise näed seda va kommionu sõjajuttu. Eelmisel aastal käis sõber Londonis ratast ostmas umbes samadel asjaoludel.Talle tundus see pakutav transa vähe kallis olevat.Kohapeal selgus, et aadressil on jalgrattajuppide kauplus ning sellisest vennast pole keegi kuulnudki ja üleüldse pole neil netilehte ning Poe tege uriseb vaid üks elektrialajaam, millel sama aadress... .
Dt 6 ...--CZ425/sidecar...-- V-Strom LA5
RRRC
RRRC
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Inglismaalt rattatoomine pole probleem. Olen toonud. Eraisikutelt ostnud.
Lase müüjal ratas ekspordiks arvelt Inglise ARK-ist (DVLA oli vist selle nimi seal) maha võtta ja uueks omanikuks lase ennast märkida. Eestis vaja tehnilise passi (V5) uue omaniku lehte, see selline mitmeleheküljeline A4 formaadis dokument.
Või võta ratas Inglismaal enda nimele (vajalik UK aadress).
Või vormista lihtkirjalik ost-müük leping ja võta ratta dokumendid (vähemalt uue omaniku sekstsioon) - mul kodus üks UK pass olemas, pean järgi vaatama, millist osa Eestis täpselt vaja oli.
Tule valele poole näitamist ei ole mina veel täheldanud - see sõltub ilmselt sellest kas ratas on spetsiaalselt UK versioon või lihtsalt sinna imporditud.
Kui täpsemat infot vajad siis ES või 5123888
Lugupidamisega,
Nils
Lase müüjal ratas ekspordiks arvelt Inglise ARK-ist (DVLA oli vist selle nimi seal) maha võtta ja uueks omanikuks lase ennast märkida. Eestis vaja tehnilise passi (V5) uue omaniku lehte, see selline mitmeleheküljeline A4 formaadis dokument.
Või võta ratas Inglismaal enda nimele (vajalik UK aadress).
Või vormista lihtkirjalik ost-müük leping ja võta ratta dokumendid (vähemalt uue omaniku sekstsioon) - mul kodus üks UK pass olemas, pean järgi vaatama, millist osa Eestis täpselt vaja oli.
Tule valele poole näitamist ei ole mina veel täheldanud - see sõltub ilmselt sellest kas ratas on spetsiaalselt UK versioon või lihtsalt sinna imporditud.
Kui täpsemat infot vajad siis ES või 5123888
Lugupidamisega,
Nils
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.