Suruõhutrelli vaja , Tallinnas
Moderaator: Moded
-
rollufriik
Teema algataja
Suruõhutrelli vaja , Tallinnas
Kas keegi ei võiks mulle seda laenata vms ? Või äkki keegi teab tallinnas mingit töökoda , kus lastakse seda kasutada väikese raha eest. Nimelt vaja rulle vahetada ...
Misasi on SURVETRELL? 
Mine kuskile rehvitöökotta, palu haledalt korraks suruõhutrelli kasutada. Paned sobiva padruni otsa, keerad suts lahti ja annad tagasi. Nokitsed natuke rullide kallal, ahhetad, kuidas nad siiamaani vastu on pidanud. Hiljem laenad veel korraks ja suts kinni. Korras
See kruvikeeraja variant on väga ohtlik. Oma cpi-l keerasin niimoodi kunagi jahutustaldriku ribi pooleks.
Mine kuskile rehvitöökotta, palu haledalt korraks suruõhutrelli kasutada. Paned sobiva padruni otsa, keerad suts lahti ja annad tagasi. Nokitsed natuke rullide kallal, ahhetad, kuidas nad siiamaani vastu on pidanud. Hiljem laenad veel korraks ja suts kinni. Korras
See kruvikeeraja variant on väga ohtlik. Oma cpi-l keerasin niimoodi kunagi jahutustaldriku ribi pooleks.
Ma keerasin Keewayl rulli pesast tüki välja seda nippi kasutadespang kirjutas:See kruvikeeraja variant on väga ohtlik. Oma cpi-l keerasin niimoodi kunagi jahutustaldriku ribi pooleks.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
even if you win, you're still retarded.
Selle pärast ongi hea jalaga lüüa see teeb kiire ja tugeva löögiyammu kirjutas:Ma keerasin Keewayl rulli pesast tüki välja seda nippi kasutadespang kirjutas:See kruvikeeraja variant on väga ohtlik. Oma cpi-l keerasin niimoodi kunagi jahutustaldriku ribi pooleks., kuid ülejäänutel kvaliteetsetel masinatel olen mitu korda lahti teinud ja kinni pannud.
aerox
-
rinx
Teema algataja
-
rollufriik
Teema algataja
-
nikeadi
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.