Ühtne start Tallinnast Biker.ee suvepäevadele?
Moderaator: Moded
Ühtne start Tallinnast Biker.ee suvepäevadele?
Et olex huvitav teada siis kes ja kuna minema hakkab sinnapoole? Siis saax ühtselt liikuda ehk? Kui ma minekut teen siis vast mingi kella 18 paiku aga kohta veel ei tea? On ettepanekuid? 

Kõike kõige paremat jalgadega käiku vahetatavatele:D
heia motosõltlased,
Olen sedakorda "kohepealetöödmittestartija"
Keeran esituled(TDM-il on kaks esituld
) Kivi-Vigala poole ja vabastan sidurihoova.... esialgsete plaanide kohaselt 20.30-21.00 paiku.....kuskilt kesklinnast!
Kui on liitujaid siis olen sagedusel 3.13
Olen sedakorda "kohepealetöödmittestartija"

Keeran esituled(TDM-il on kaks esituld

Kui on liitujaid siis olen sagedusel 3.13

Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
Mida kuradit te inimese kallal närite?!sepp kirjutas:ju tahab peatuses padjale klubi embleemi õmmeldaural kirjutas:Mis sa seal 100 km jooksul veel peatud
Teet on üks kõige vaiksem ja mõnusam inimene meie seltskonnas. Kui ta tahab rahulikult ja "suitsupausidega" sõita, siis kindlasti on pooldajaid.
Sõidaks isegi rahulikult sinna, kuid pean kahjuks mujal olema...
Paugutage, koerad, paugutage...
Sui generis
Mina kyll rahulikult ei taha sõita. Tahan kohale jõuda võimalikult kiiresti, muidu läheb ju kallis joomaaeg raisku!
Kotkapojad, TM, http://www.kotkapojad.ee
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
vahest võix nalja ka mõistaJannes kirjutas:Mida kuradit te inimese kallal närite?!sepp kirjutas:ju tahab peatuses padjale klubi embleemi õmmeldaural kirjutas:Mis sa seal 100 km jooksul veel peatud
Teet on üks kõige vaiksem ja mõnusam inimene meie seltskonnas. Kui ta tahab rahulikult ja "suitsupausidega" sõita, siis kindlasti on pooldajaid.

Ja oma tuttavate kallal võib alati heatahtlikult norida.Jannes kirjutas:Mida kuradit te inimese kallal närite?!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.