Yasuni R Gilera Runneri all
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Yasuni R Gilera Runneri all
Rolleriks on Gilera Runner SP 2006.Kuidas liigub see roller Yasuni R sportsumpaga?
Ettte tändes
Ettte tändes
-
Teema algataja
Ausalt öeldes ma ei usu ,et sa saad tunda sama võimsus kasvu sportsummuti lisamisega kui seda teha Aeroxi või mingi teise rolleri peal kuna Gilera Runneril( vähemalt 2000 a. LC mudelil) on juba tehase poolt väga hea summuti kuid väga rõveda piniseva häälega
Aga proovi järgi ja anna meile ka teada kuidas läks..
Oi ma ei märganud ,et sul on 2006 aasta mudel millega mul kogemused absoluutselt puuduvad

Aga proovi järgi ja anna meile ka teada kuidas läks..

Oi ma ei märganud ,et sul on 2006 aasta mudel millega mul kogemused absoluutselt puuduvad

Aprilia RST 1000 Futura
-
Teema algataja
Uuel runneril on sumpas megalt piirajaid leegitorust tulevad välja KAKS torumis on otsast kinni keevitatud,lisaks on leegitorus veel väiksem toru sees,ning arvatavasti on silindri juures mingi seib ka,praegu üle 7000 pöörde ei lähe,sõta saab poole gaasiga,kui keerad gaasi põhja siis nagu poob kinni.
-
Teema algataja
Vahe on suur ja karvane !..Erinevad summutid on mõeldud erineva tuuningastmega mootoritele. Kui sa ostad oma stock rollerile 6000krooni maksva summuti, siis see hakkab rohkem piirama kui annab juurde, ning vastupidi. Ostad oma täistuuninguga rollerile tecnigas next-r siis see on sama mis stock sumps. Igale silindrile on olemas ka soovitatav summuti, mis annab parima tulemuse.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
even if you win, you're still retarded.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
-
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
LeoZX sobib küll, aga mina seda teist korda enam ei ostaks. Endal lagunes see suhtkoht ära. Ei tea isegi miks, vb tõesti ei kannata ta 70ccmi. Yasuni R töötab väga hästi 50ccm peal - lollus ütelda, et ei tööta. Kellegil tartus oli SR50nel peal see ja 105 km/h vms. Ta laseb pöörded väga kõrgele mis on võrreldes ZXiga +2000rpm. Soovitan Yasuni Ri.
karpat ei ole vaja, 12mm käib küll (kuigi 17,5 andis mulle rohkem jõudu).klemm kirjutas:Mis faktorid muidu veel mängivad rolleri stock rolleri puhul?
Sport sumps nõuab ka suuremat karpat (?), ka düüsi?
Ühesõnaga, mdia tuleks veel teha, et saada sportsumps 50ccm ilusti käima?
düüs kindlasti 70
sidurivedrud tuleks panan sellised , et haakuks vähemalt 4000-5000rpm peal.
survevedru jäigem , tahab ühtlase kiiruse.
rullid stockist 1,5g kergemad.
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.