Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Jaks kirjutas:Jah juhtus taga kiires ja teistpidi rini sõites.
Tean, et hoog oli ikka piisavalt suur kui see juhtus. Aga jah tegelikult ma täpselt ei ole veel selgusele jõudnud, mis siiski täpselt toimus. Ise kaldun arvansa, et esiots läks kergeks ja lisaks sellele hakkas viskama, aga muidugi on olemas ka võimalus pidurdamise kahjuks.
Samas mõni ring enne sai vaadatud ja kellal oli sellel lõigul 140+km/h.
Seega ikkagi suht õnnelik õnnetus.
hmmm. krrt. see tagumine osa niipidi sõites on kõige ohtlikum. ...puud lähedal. Just päripäeva sõidu korral. Ja enne tagumist kurvi on rada "treppis" kah. Ma ei ole ise sedapidi suunas sõitnud, seega ei oska kiirust kommenteeridagi. Vastupäeva ringil kipub tagasirgel kiirus sinna 120 kanti olema ja selle sirge lõpus on ilma puudeta vall, nii et kõige hullem pole.
Jah juhtus taga kiires ja teistpidi rini sõites.Jaks kirjutas:aga nii huvipärast... Jaks, kus õnnetus juhtus? Ma olin ilmselt selleks ajaks läinud. Kuuldes, et kõik ikka korralikult puru, kas taga kiires?
Tean, et hoog oli ikka piisavalt suur kui see juhtus. Aga jah tegelikult ma täpselt ei ole veel selgusele jõudnud, mis siiski täpselt toimus. Ise kaldun arvansa, et esiots läks kergeks ja lisaks sellele hakkas viskama, aga muidugi on olemas ka võimalus pidurdamise kahjuks.
Samas mõni ring enne sai vaadatud ja kellal oli sellel lõigul 140+km/h.
Seega ikkagi suht õnnelik õnnetus.[/quote]
Arvan, et ROOLIAMORT oleks asja päästnud. Härrased tehke nüüd omad (õiged) järeldused.....
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
-

Aga muidu oli lahe kõvatada, seda just omasugus(t)ega.
1: Never tell them everything you know.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Kuid kindlasti ...elu teeks ta lihtsamaks see rooliamort

Nitse : kart oli seal omaette ning lihtsalt läks oma tahtmise järgi rajale.
apsik kirjutas:Arvan, et ROOLIAMORT oleks asja päästnud. Härrased tehke nüüd omad (õiged) järeldused.....
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Kui sa kardimeest teietad siis kõik OK aga muidu võta teadmiseks, et kardimees oli raja ääres päris mitu ringi juba vaadanud kuidas vastupidi sõidetakse ja siis süstis rajale tsiklitele vastu. Oli see rajale keeramine tal nii käe sees siis või lihtsalt haugi mäluga sõitja - ei oska kommenteerida.nitse kirjutas:t*** te olete ikka debiilikud, ei suuda omavahel kokku ka leppida, mis pidi keegi sõidab!
tons kirjutas:Kui sa kardimeest teietad siis kõik OK aga muidu võta teadmiseks, et kardimees oli raja ääres päris mitu ringi juba vaadanud kuidas vastupidi sõidetakse ja siis süstis rajale tsiklitele vastu. Oli see rajale keeramine tal nii käe sees siis või lihtsalt haugi mäluga sõitja - ei oska kommenteerida.nitse kirjutas:t*** te olete ikka debiilikud, ei suuda omavahel kokku ka leppida, mis pidi keegi sõidab!
sihuke anarhia tuleks ikka ära lõpetada. Kas siis kamp tsiklimehi ei saa ühte kardivenda paika panna?

Huvitav kas see on see sama hull, kes iga teine ring välja sõitis?

Salvo Kelk kirjutas:Palju ei puudunud, kui kart oleks kahele vennale 'alla' sõitnud. Kart alustas õigetpidi sõitu, samal ajal olid nõelasilmast just väljunud 2 siklit päripäeva ringil. Oleks kart mõned sek-id hiljem startinud...![]()
Aga muidu oli lahe kõvatada, seda just omasugus(t)ega.
Sõita oli tõesti tore samaväärsete ratastega. Järgmine kolmapäev kindlasti platsis

-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Ei, see oli vist mingi teine tüüp..., see sõitis igal ringil rajalt välja...stonefree kirjutas:tons kirjutas:Kui sa kardimeest teietad siis kõik OK aga muidu võta teadmiseks, et kardimees oli raja ääres päris mitu ringi juba vaadanud kuidas vastupidi sõidetakse ja siis süstis rajale tsiklitele vastu. Oli see rajale keeramine tal nii käe sees siis või lihtsalt haugi mäluga sõitja - ei oska kommenteerida.nitse kirjutas:t*** te olete ikka debiilikud, ei suuda omavahel kokku ka leppida, mis pidi keegi sõidab!
sihuke anarhia tuleks ikka ära lõpetada. Kas siis kamp tsiklimehi ei saa ühte kardivenda paika panna?![]()
Huvitav kas see on see sama hull, kes iga teine ring välja sõitis?

Olime vist jah, mingi 2-3 ringi päripäeva sõitnud, kui kart stardisirgel vastu tuli... ja kuni sinnamaani seisis tüüp ju täitsa raja kõrval...
Aga jah ise vist ei saa päris tükk aega sõita ja seega on mingi mõtte, et kui keegi maksab enamvähem summa nii kuis tsikel on, siis maha ta müüks. Aga samas saab ka ise selle uuesti kokku lapida.
Mees mis sa jamad!!! Nii lihtsalt püssi põõsasse viskama.Jaks kirjutas:Nii jälle siis arstil tagasi ja õnneks ikkagi kõik luud terved, kuid jak mingid õla kõõlused venitas välja.
Aga jah ise vist ei saa päris tükk aega sõita ja seega on mingi mõtte, et kui keegi maksab enamvähem summa nii kuis tsikel on, siis maha ta müüks. Aga samas saab ka ise selle uuesti kokku lapida.

Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX

Eh egas siis püss põõsa ka läheks. Aga lihtsalt paranemine võtab aega ja seega ei tea kas see aasta enam sõita jõub.
Mul peale eelmist kolmapäeva sama teema. Rangluu kõõluste tugev venitus ütles arst. Aga õnneks mitte nii hullusti kui sul, sest mina saan homme oma jalaraua ja siduriheebli kätte ja olen tagasi sadulas.Jaks kirjutas:Nii jälle siis arstil tagasi ja õnneks ikkagi kõik luud terved, kuid jak mingid õla kõõlused venitas välja.
Head paranemist.

aga no krt see ilm on küll selline et kas see kolmap. aravetele kannatab minna, kuid trammi üritusele saugal on kindel plaan minna, kuid enne peakski mõnel aeglasemal rajal rattaga sina peale saama

ja no eks siis järgmine kord raja ääres pakkun teile alko vabat õlut

piloot kirjutas:Näed siis! Inz tundis ennast juba puudutatuna...Inz001 kirjutas:heh, mind pead silmas ve![]()
piloot kirjutas:No niiii!!! Minu valvas silm pani tähele, et üks mees on unerahu tagasi saanud...Tea kas kolmapäeval saab Aravetel suuremat sorti liigud???
Krt, ma tõesti kahetsen, et kindlustusele ei öelnud, et kukkusin metsas sital käies kännu otsatons kirjutas:Krt, krt, krt ma ütlen. Nädalavahetus Hiiumaal ja lihtsalt lõkke tegemisel puu jalale ning päka teine luu pooleks.

Aga eks ikka kõike võib juhtuda, eriti täispeaga.

Aga jah, santide arv kasvab, peaks võibolla klubi tegema?

head paranemist siis

-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:

asi nii: 07.sept NELJAPÄEV 11.00 reg algus, 11.45 med kontr. , 12.00 Beekad, 13.00-13.25 Ceekad (ehk streetbikes), edasi räägin millal C saab kimada: 15.30-15.55; 16.30-16.55; 17.30-17.55; 18.30-18.55
08.sept REEDE 08.00 reg algus, tehniline (sama teema nagu ikka, kes ei tea küsib PM või loeb ametlikku juhendit arhiivist või uut mille varsti panen) 08.45 med. kontr. (iga lugeja saab aru), 09.00-09.20 STREETBIKES (C - klassid), jne treeningstardid 20min kaupa 10.15; 12.20; 15.00; 17.00 ja siis!!! 19.00 STREETBIKES demonstratsioonsõit kus osavõtjad oma osavust vaatajatele ja pöidlahoidjatele demonstreerivad

Edasi läheb alates L hommikust (09.sept) Idaeuroopa karikaetapp kus B (Rookie 600+1200) ja SS+SB mõõtu võtavad... tasub vaadata sest telest seda ei näe ja lehest ei loe (seal ju laiutab lugu "tabloo" kus luumurdudes purjetajad oigavad haiglas, kettaheitjad ning invakabetajad siis karjete vahel sügavas maksarebendis nõuandeid jagavad ja poliitikud söövitavas higis suitsevad nigu vastsed tuumasõja veteranid selgitavad miks medemaal on motospordiplats nigu käopesa keset parkimisplatsi

okas - kohtume ettenähtud päeval ja saame võidusõiduõpetust niipalju kui veel võimalik:)
pikka iga motospordile
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.