Julm avarii, seekord autodega
Tubli oled!jussuf kirjutas:Hoia oma pudrumulk kinni ja ära tee enda baasil üldistusi. Mina ei ole sõitnud 200 km/h ja ei kavatse seda ka üldkasutatavatel teedel kunagi teha.nitse kirjutas:Kõik me oleme ka autoga 200 sõitnud, meie õnn, et mõni lugupeetud rallisõitja, kel puuduvad igasugused kogemused teiste autode kiiruste hindamiseks, meile ette pole sõitnud...
Mina olen sõitnud ja ei julge lubada, et ma seda kunagi jälle ei tee, kui tuju tuleb...
Mis teid paneb üldse arvama, et seal Chrysleri roolis olnu vaatas korralikult vasakule ja siis paremale ja siis juhtus halb õnnetus. Võibolla olid ka nemad seal ülemeelikus tujus komekesi ja mõtlesid, et panevad ässa ja lipsavad eest läbi, ikkagi rallimees ju pundis?!?!? Ma ei tunne ühtegi õnnetuses osalenut ei otseselt, ega kaudselt, aga püüan lihtsalt selgitada, et maailmas ei ole kõik nii üheselt must ja valge, kui biker.ee padjaklubi seda alati arvab!
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. 
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.