Biker.ee suvepäevad
-
vip666
kurat asi oli ikka nii hea et kaine peaga kannatab uuesti kommenteerida. esites neetud suured tänud efendi kullakallile naisele, ta teab ise miks.
teiseks oli see asi ikkagi mega. nii söögi hindade, kvaliteedi jms poolest. üritus ise oli 5+.
väintsi äratamise ma ei kuulnud
selle lisan miinuste alla
(( ja see m**n*/m**n* kes sepa auto kallal nikitses ja peldikus näitas kui tugev ta on võiks ära kolida. eelistatavalt brasiiliassse.
aga muidu i: tenn points gõus tuu efka , sigasuper üritusloodetavasti (mida ma ei usu) võtavad ka teiste ürituste korraldajad midagi õppida.
samas on ka super see, et avastati kaks uut toodet:
1 magamiskott koos rohelise trikooga. nagu ma aru saan on väintsi pahamaeel sellest, et see talle selga ei läinud?
2 isesüttiv telk. see oli minu isiklik lemmik ja nagu näha oli pakiti see telik sitaks kiiremini kokku, kui teiste nn vana kooli telgid.
teiseks oli see asi ikkagi mega. nii söögi hindade, kvaliteedi jms poolest. üritus ise oli 5+.
väintsi äratamise ma ei kuulnud
aga muidu i: tenn points gõus tuu efka , sigasuper üritusloodetavasti (mida ma ei usu) võtavad ka teiste ürituste korraldajad midagi õppida.
samas on ka super see, et avastati kaks uut toodet:
1 magamiskott koos rohelise trikooga. nagu ma aru saan on väintsi pahamaeel sellest, et see talle selga ei läinud?
2 isesüttiv telk. see oli minu isiklik lemmik ja nagu näha oli pakiti see telik sitaks kiiremini kokku, kui teiste nn vana kooli telgid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.