Julm avarii, seekord autodega

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Üldiselt 50% ma olen isegi seekord nitsega nõus...kõik me oleme oma auto kiiruse kunagi järgi proovinud - mina õnneks käin seda saksa bahnil tegemas - saab mureja probleemivabalt sõita kilomeetreid 200 km/h ja enam kiirusega.
Antud juhul kahjuks need härrased valisid selleks nagu ma aru saan öise aja, ning autojuht EI OLENUD mees, et politse märguande peale pidada vaid otsustas nagu väike memmekas eest ära kihutada ning ausat ja õiglast karistust eirata. Tänu sellele sai ta suurem karistuse, loodetavasti pannaks aastateks kinni.
Mis puudutab meie politeid siis - mida selles riigis ültse mõleda, kui 13 aastane sõidab autoga 12 aastase surnud, või kuis 13 aastased põgenevad politse eest.... kuuli, loomulikult kuuli ning mitte enam rehvidesse vaid tagaklaasi, et potensiaalne (proovi korra veel) mõrvad tappa ennem, kui ta jõuab teisi mõravata.
Kuid mida me sellest memmekate riigist ikka tahame, kui tallinnas on anarhia liikluses ning uudistest näeme hoopis liikluspoliseid pranglisaarel kohalikke autojuhte sõna otseses mõttes keppimas.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”