Julm avarii, seekord autodega
Kle sellist meest näen ma esmakordselt kes oskab sirgel hämaras või isegi pimedas sõitva auto kiirust nii täpselt hinnata. Teised meist ei tee vahet kui vaatad läheneva auto tulesid, et kas ta liigub 100, 140 või 220 kilomeetrit tunnis. Loomulikult võime ju igat autot 10 sekundit passida et selgeks teha umbkaudse (!) liikumiskiiruse ja kas me jõuame oma manöövri ära teha või mitte. Pole sina seda kunagi teinud, ega ka teised, muidu me seisaksimegi ainult teeääres ja hindaksime kiirust.nitse kirjutas:Sa võid minu arust oma isikliku arvamuse p....se pista ja mulle padja tähtedega ka tikkida, aga fakt on see, et kui sa kiirelt liikujale ette keerad, saad väga valusasti haiget, kui hästi läheb, hullemal juhul juhtub nii, nagu selles õnnetuses... Ja kedagi kuradit seal teises ilmas enam ei koti, kes biker.ee padjaklubi moraalijüngrite arvates süüdi oli. Kastis oled ikka! Seega tuleb ikka liikuda nii, et hing sees, mitte "ettekeeramine pole ettekeermaine minu arust kui..." targutades oma Mina maanteel ajada. Elu on karm ja füüsika vastu te oma ideoloogilise sitaga ei saa!Aatomik kirjutas:nitse kirjutas:Õnnetu õnnetus... juhtub! Mis te sest Honda juhist nii väga materdate?! Kutil oli elu siteim päev! Kõik me oleme ka autoga 200 sõitnud, meie õnn, et mõni lugupeetud rallisõitja, kel puuduvad igasugused kogemused teiste autode kiiruste hindamiseks, meile ette pole sõitnud...
Minu isiklik arvamus on, et ettekeeramine ei ole ettekeeramine, kui peateel liikuja liigub lubatust tunduvalt suurema kiirusega. Käitub nö. ootamatult ja selle tõttu ei ole lihtsalt võimalik talle teed anda.
Füüsika on loomulikult füüsika aga kui sa psühholoogiast midagi tead siis inimesed toetuvad oma otsustes tavadele ja harjumustele. Muidu peaksime me näiteks iga kord ise uuesti järgi proovima kas tuli on ikka kuum jne. Autojuhid hindavad manöövri sooritamiseks vajaliku aega läheneva auto tulede kaugusega. Seega kui tuled on piisavalt kaugel siis me sooritame manöövri ja kui ei ole siis me ei soorita. Kui mõni vend liigub 2 korda (rõhk on kordajal 2) lubatust kiiremini, siis väidan, et mitte kellelgi ei tule mõttesse, et need tuled 2 korda kiiremini ka kohale jõuavad.
Ainuke mis meid liikluses elus hoiab ei ole mitte liiklusmärk vaid alalhoiu instinkt. Nendele noortele seal autos ei olnud mingit võimalust, et see instinkt käivituks, kõik toimus lihtsalt liiga kiiresti.
Ja mul on täiesti ükskõik kes süüdi on, sest inimesi see tagasi ei too. Samuti ei too neid tagasi teie kaagutamine selle teema ümber. Me oleme siin nagu kari raisakotkaid kes mingeid õhust võetud oletusi ja arvamusi genereerivad, et ennast teiste inimeste surma arvelt tähtsamana, targemana või krt teab kellena näidata.
Te olete haiged (tundub, et mina ka, kui ma teiega jälle vaidlema hakkkasin)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.