Kokkutulek Põlvas 21 August!
Moderaator: Moded
Kokkutulek Põlvas 21 August!
Korraldame kokkutuleku põlvas 21 Augustil
kell 14:00
Pargi baari ees!(paljud ei tea asukohta aga varsti otsin kuskilt ka kaardi)!
terve kokkutuleku saab jäädvustada kuna Biker.ee kasutaja MOMO saab video kaamera!
Kiirendame!
istume räägime üksteise rolleritest asjadest nigu alati
.
saab minna sööma iga kell!
saab lõbusalt aega veeta.
kuna väga paljud inimesed on teistes foorumites rääkind ,et põlva võiks korraldada uue kokkutuleku kuna eelmine oli suhteliselt hea(Y)!
Loodame et ilm meid alt ei vea loodan näha palju rolleri sõitjad kokkutulekul!
NB!arvatavasti tuleb rahvast jälle nii tartust,elvast,võrust,räpinast ja ka võib olla mujalt!
minu nr:55685318
kell 14:00
Pargi baari ees!(paljud ei tea asukohta aga varsti otsin kuskilt ka kaardi)!
terve kokkutuleku saab jäädvustada kuna Biker.ee kasutaja MOMO saab video kaamera!
Kiirendame!
istume räägime üksteise rolleritest asjadest nigu alati

saab minna sööma iga kell!
saab lõbusalt aega veeta.
kuna väga paljud inimesed on teistes foorumites rääkind ,et põlva võiks korraldada uue kokkutuleku kuna eelmine oli suhteliselt hea(Y)!
Loodame et ilm meid alt ei vea loodan näha palju rolleri sõitjad kokkutulekul!

NB!arvatavasti tuleb rahvast jälle nii tartust,elvast,võrust,räpinast ja ka võib olla mujalt!
minu nr:55685318
Viimati muutis miku00, 15 Aug 2006, 12:01, muudetud 1 kord kokku.
Re: Kokkutulek Põlvas 21 August!
eks ma üritan jah , olge kohal ! eelmine põlva üritus oli väga kõvamiku00 kirjutas:terve kokkutuleku saab jäädvustada kuna Biker.ee kasutaja MOMO saab
-
-
-
No loodame ,et sinna sõit on vähemalt rahulik , eks ma tegelen ,et üle 70 ei sõidaks keegi , lähen pidrudan neil hoogu maha vms , kui võrru sõitsime lasid kõik täisgaasiga ja mul oli segu vale ja raske oli järel püsida
kui koonuse küljest teip ära lendas jäin maha , aga õnneks saan taas orginaal õhufiltri , see selleks , tule ikka! ega me sind maha ei jäta

-
-
ma oleks ka vb tulija, aga MOMO-t ei lase mitte mingil juhul rivi algusesse teisi vedama, kõik teavad ju tema sõidustiili, (me ei sõida täisgaasiga, ja siis laseb ees 98% gaasiga) 

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
CY-50(müügiks sai ostetud) /
gert rääkida sa võid aga ise sõidada koguaeg teistest ette iga kuyrv või serge oled sa eest läinu dvõi misGert250 kirjutas:mida te hädaldate noo![]()
aeglaste masinatega sõidetakse ees ja kiiretega tagapool. ei ole mõtet siin hädaldada et mul üle 40 ei lähe jne. sõidad oma 40 km/h ees ja teised rollerid mis lähvad üle sota jne sõidavad taga ja ongi ilus rivi valmis
Hullemini ei oska veel kirjutada ?:D:Dspeedfight2 kirjutas:gert rääkida sa võid aga ise sõidada koguaeg teistest ette iga kuyrv või serge oled sa eest läinu dvõi misGert250 kirjutas:mida te hädaldate noo![]()
aeglaste masinatega sõidetakse ees ja kiiretega tagapool. ei ole mõtet siin hädaldada et mul üle 40 ei lähe jne. sõidad oma 40 km/h ees ja teised rollerid mis lähvad üle sota jne sõidavad taga ja ongi ilus rivi valmis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.