Palju on Teil halbu kogemusi sõpradega kes sõita tahavad.

Türklane

Lugemata postitus Postitas Türklane »

No üks on küll kindel ...mina küll EI anna enam sõitta võõrastele ehk siis nagu tuttvatele keda tean nägupidi ,et kes sõidab mingi pilliga ning jutu järgi päris head sõidu mehed nagu tavaliselt sõidavad nad Jawga või ehitavd mingit vene pilli 2 aastat või lihtsalt jutu mehed ,kes kunagi on sõitnud mingi Voszoodiga ja siis tulevad küsima anna ma teen väike sõidu.... ja tagajärjed on alati tulemas sest arvatkse et päris tegija olen
Nimelt oli mul kunagi üks korralik jawa ja üks Teija küsis sõitu, et vahetame ,sõida sa siin mu pemmiga siin ma teen ühe ringi ning siis põrutas sellega otse õppesõidu platsil kraavi , aju vabalt enne platsi lõppu andis kaasi juurde ,enda arust oli tahnud esipidurit panna ,pärast väitis nii..nägin kõikke pealt ja päris valus oli (mul) :( tahtsin kohe kallale minna aga jah...Ning Tükk jama oli ,et saada mingi kompensatsiooni avarii pärast mis too sell tegi jne. aga ikkagi peale korda tegemist oli ikka esi ots jama...igas mõttes ...
Vbl kui annaks siis väga headele sõppradele kes ise sõidavd sellie kallima ja võimsama masinaga ning kes ka juhtida ka oskavd :!:
Ühesõnaga mina ei soovitaks küll teistele sõitta anda kui sa oma masinast ikka hoolid ja ükskõikk pole :!:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”