Magneeto eemladamine
Moderaator: Moded
-
rolero
Teema algataja
Magneeto eemladamine
Tere! Yamaha roller( õhkjahutus). Tahan geneka kaant lahti saada aga ei tule milles võib probleem olla ????? Kas ta on millegagi veel kinni kuigi ei nää küll. Tõmmitsaga proovisin aga ei midagi!
-
Kirs
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Mõtled äkki ikka magneetot? Magneeto on tavaliselt ühe mutriga kinni. Raskesti kättesaadavaks teeb asja see, et istub koonusekujulisel võllil kiilu peal. Tõmmitaga peab maha tulema. Tõmba tõmmitsaga tugev pinge peale ja õrnalt koksi haamriga vastu magneeto servi. Ära liiga tugevalt ka haamriga viruta. Ise sain kergelt koksides ilma tõmmitsata kätte.
-
rolero
Teema algataja
-
timpar_5
Teema algataja
-
timpar_5
Teema algataja
-
Kirs
Tegelikkuses muidu üldjuhul kasutatakse teistsugust tõmmitsat. http://www.huskyclub.com/puller.htmrolero kirjutas:pole mul mingi suvaline. Nagu tõmmits ikka, mul on kolme jalaga!
Kolme käpaga tõmmitsaga võib juhtuda, et veidikenegi viltu tõmbab. Siis ei tahagi koonuse pealt hästi lahti tulla. Lingil antud tõmmitsaga tõmbab ilusti otsejoones.
-
Kirs
Kasutasin sõna ´üldjuhul´ Keere on magneeto korpuses(seal kus mutriga kinnitatakse väntvõlli otsa külge) See tõmmits keeratakse sinna sisse, edasi keeratakse sissepoole tõmmitsa sees olevat polti. Nii keerates läheb see polt tugevalt vastu väntvõllikaela otsa ja tõmbab magneeto võllilt maha. Enda rolleril saab seda liiki tõmmitsat kasutada igatahes. Selgem pilt kahh. http://www.screamandfly.com/screamandfl ... ller/1.jpgsann361 kirjutas:lingil näidatud tõmmist.....minu ajukene küll lahti ei seleta kuidas selline tõmmits selle asja lahti teeb..seal keskel augus ei ole vinti kuhu seda keerata..???
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.