Endurod metsaradadele (Harjumaa)

Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Vihmapiisk on väike ja kui ta kukub pähe, siis haiget suuremat ta ei tee... :D
No seda õhtut lühidalt kokku võtta on võimatu...aga proovin!!!

JUHO (w) (w) (w) kui järgmine kord kuskil tsivilisatsioonis kohtume, siis minu poolt sulle 100....peo peale(apelsinimahlaga) ja loodan et see kurku edasi sul kulgeb :bsmile:
Maani kummardus kõigi 16 kodaniku ees+ATV mees.... Mulle isiklikult tundus , et kogu seltskond nautis igat vihmapiiska, savikamarat ja liivatera :shock:

Eriline retsept muidugi Mellale ja teistele "punnkummaritele" .... no teil pidi ikka tõeline ahvikannatus olema, et kõiki "linnalapsi" järgi oodata :mrgreen: Loodame et küünlad teil väga ära ei tahmanud...... :twisted:

Eredamad Hetked!

Ei peatuks pikemalt kraavidel ja küngastel...
Aga...
Mind sümpatiseeris selle vanema meesterahva nägu, kes keset paksu metsa pidi rajalt kõrvale astuma, et 16 ratast mööda lasta.... no ma arvan et järgmised paar nädalat on ta nüüd kindlalt kaine....sest eks me tema silmis vist ikka "luulud" olime....sellise ilmaga sellises kohas nii palju rattaid..... (lol)

Ratas garaazi aetud...trepikojas tuli vastu naabritüdruk....koerakesega, vihmavarjukesega, soojalt riides ja täitsa kuiv....vaatas mind ja kuuldes kus ma tulen...oli tema lühiarvamus...et ma peaksin arsti poole pöörduma....sellise ilmaga sellisest kohast.... :mrgreen:

Piltidest...25 kaadrikest, ehk Raigo riputab üles kuskile....aga tripp selline, et ega seal polnud aega ei nina nokkida, pilte teha ega saatjaga lobiseda....käed jalad olid ju kogu aeg tööd tegemist täis ja alalhoiuinstinkti tuli põles kogu aeg....

Aga polügoni mõte on lahe....neljapäeva õhtu ju alles täitsa planeerimata... :D
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”