Kaelase Kooli Üritus vol. 3
Nonii.
Käidud. Ja enneolematult palju oli rattaid kohal!
Ilmaga küll eriti ei vedanud kuid see eest oli laste ettevalmistused viimase peal. Oli näha, et nad on kõvasti vaeva näinud! Kohal oli selgelt tõusev täht rockmuusika taevas kes esitas rocki raudvara, tantsutüdrukute eliit erinevate kavadega ja breakdance poisid kes suutsid nii mõnigi kord üllatada. Maha sai peetud mitmevõistlused ratturite ja kooliõpilaste vahel ning veetud köit. Mitmevõistluse võitsime tänu juhusele (ratturid said juhuslikult palliga korvile pihta
) ja köieveos andis ratturitele kindla eelise kõvasti treenitud lenksuhaare. Samas tuleb tunnistada, et kui ratturid ei oleks köieveos oma ridu eluskaaluga tublisti täiendanud, oleks lapsed võitnud. Kuid vaatamata sellele, said kõik lapsed kes võistlemises osalesid omale mõne biker.ee meene, kas siis särgi või märgi, rätiku või pibo. Something. Ja siis tuli loomulikult kõige rohkem oodatud hetk - algas laste ratastega sõidutamine. Viimaste silmasära tegi ka vihmahalli ilma oluliselt valgemaks. Ja kõik see kokku tegi tuju nii heaks, et vaatamata paduvihma hoogudele tagasiteel nautisin ma igat sõidetud meetrit.
Igatahes, Tali, tubli asja oled käima lükanud ja selle eest Sulle minu sügav kummardus.
Käidud. Ja enneolematult palju oli rattaid kohal!
Ilmaga küll eriti ei vedanud kuid see eest oli laste ettevalmistused viimase peal. Oli näha, et nad on kõvasti vaeva näinud! Kohal oli selgelt tõusev täht rockmuusika taevas kes esitas rocki raudvara, tantsutüdrukute eliit erinevate kavadega ja breakdance poisid kes suutsid nii mõnigi kord üllatada. Maha sai peetud mitmevõistlused ratturite ja kooliõpilaste vahel ning veetud köit. Mitmevõistluse võitsime tänu juhusele (ratturid said juhuslikult palliga korvile pihta

Igatahes, Tali, tubli asja oled käima lükanud ja selle eest Sulle minu sügav kummardus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.