kellelgi tuttavat saksas???

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

mella kirjutas:
JA PayPal - kui mul on konto tehtud ja U-kaardi (virtuaalne VISA) lisan, saab visa pealt maksta läbi PayPali? Kuna mul veel konkreetset ostu pole, ei hakka niisama visa tegema ja mõistlik on enne teada.
Saab ja see ei maksa sulle midagi, CC (Credit Card payment) puhul maksab saaja, kuid see on suht pisike summa.
oma_jope kirjutas:
USPS Air Parcel Post on kõige odavam. Kiirus - minu pakk saabus mu kodupostkontorisse 8 päevaga. Toll oli tehtud. Mina maksin maksud ja sain kätte. Konkreetne kulu sõltub muidugi mõõtudest ja kaalust.
Ei ole kõige odavam. USPS Surface on odavam, kuid... tuleb ca 2 kuud :evil:

Just äsja saabus kohale 30.juunil ebay.com-s võidetud kaup. Palusin saata USPS Air "misiganes" mailiga, kuid saadeti Surface'ga. Hinnavahe ca 30 USD (10 kg pakk), mille müüja lubas kinni maksta. Näis 8) Samas USPS Air saabub ametlikult 4-6 tööpäeva, tavaliselt küll tsipa kauem.

Mis puudutab tolli, siis kõik, mis on üle 45 EUR (57 USD) lähem tollimisele ja maksustatakse. Mina olen palunud müüjal deklareerida kauba väärtus alla 50 USD, sel juhul tuleb "vabalt" läbi tolli ja raha ei küsita. Kui müüja v ostja soovib asja kindlustada, siis tuleb deklareerida müügihinnaga ja arvestada tollimaksuga. Mul tuli 197 USD maksvale asjale juurde käia 539 EEK tollimaksu. Minu kogemus näitab (ca 30 diili üle lombi), et odavam tuleb mitte kindlustada ja deklareerida max 50 USD - sest reeglina kaup kaotsi ei lähe.

Hans
V-MAX

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”