Külmana ei lähe käima
Moderaator: Moded
-
Viidikas
Teema algataja
Külmana ei lähe käima
Selline jama , et kui roller on kaua seisnud siis ei lähe starterist käima , peab vänta kakkuma . Milles võib probleem olla ?
-
wtf
Teema algataja
-
Viidikas
Teema algataja
-
KrossiHimuline
- Tsikkel: -
-
Viidikas
Teema algataja
-
Kirs
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ma ei tea, kas sa ka mõtlesid nii nagu kirjutasidwtf kirjutas:Mul nagu kui ka natuke aega seisnud siis ei lähe käima, et mul vist lööb täis, annad ilma süüteta vänta ja siis süütega ja töötab.
Kuidas seda viga muidu parandada ?
Viga annab parandada nii, et enne süüde sisse ja siis vänta. Onju. Mis tast ikke tühjalt peksta...
-
wtf
Teema algataja
Ma mõtlesin nagu seda, et kui ma süütega vänta peksan, siis peab mingi 40 korda peksma, enne kui käima saab. Aga kui ilma süüteta kolm korda panna ja siis süütega starterit anda/vänta lüüa läheb kohe käima.holma kirjutas:Ma ei tea, kas sa ka mõtlesid nii nagu kirjutasidwtf kirjutas:Mul nagu kui ka natuke aega seisnud siis ei lähe käima, et mul vist lööb täis, annad ilma süüteta vänta ja siis süütega ja töötab.
Kuidas seda viga muidu parandada ?Kui ilma süüdet andmata vänta peksate, siis ju loomulik, et ju lõpuks täis peksab.
Viga annab parandada nii, et enne süüde sisse ja siis vänta. Onju. Mis tast ikke tühjalt peksta...
Ma pole selles teemas kahjuks eriti tark, aga on kuskilt kõra jäänud, et süüteta vänta pekstes lööb tühjaks, või ma ei tea ka.
Aga noh niimoodi läheb mul käima.
Mul ka Keeway.
To wtf:
Viga 100% et tooreklapis. Sõbra Speedfight2-l sama jama. ostsime siis uue. kpanime peale ja nii kui korra starterit andsid kohe käis masin laksust. Muidu oli kaa iga hommik nii et peksa ilma süüteta 100 korda vänta ja siis korra lubab. St et ei saanud bena kätte.
Loll jutt et lööb täis ja siis ilma süüteta peksad vänta lööb ennast tühjaks. Vastupidi just
Viga 100% et tooreklapis. Sõbra Speedfight2-l sama jama. ostsime siis uue. kpanime peale ja nii kui korra starterit andsid kohe käis masin laksust. Muidu oli kaa iga hommik nii et peksa ilma süüteta 100 korda vänta ja siis korra lubab. St et ei saanud bena kätte.
Loll jutt et lööb täis ja siis ilma süüteta peksad vänta lööb ennast tühjaks. Vastupidi just
-
wtf
Teema algataja
Okei, ei teadnud neist asjadest väga palju, nüüd jälle targem.-JankaR- kirjutas:To wtf:
Aga imelik, miks see tooreklapp nüüd järsku peaaegu uuel rollul läks.
Oot on ikka automaatne toores sul?wtf kirjutas:Okei, ei teadnud neist asjadest väga palju, nüüd jälle targem.-JankaR- kirjutas:To wtf:
-
wtf
Teema algataja
Peaks ikka vist olema.-JankaR- kirjutas:Oot on ikka automaatne toores sul?wtf kirjutas:Okei, ei teadnud neist asjadest väga palju, nüüd jälle targem.-JankaR- kirjutas:To wtf:
2006. aasta Keeway Matrix.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.