Suur enduuro!!!

Kasutaja avatar

randel
Tsikkel: Beta 390
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 204 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas randel »

Panen siia siis ka oma arvamuse, muidu jääb veel mulje et ainsad suured endurod on gs ja twin :wink:
Minu taustast ka natuke:
Kasvult annan kah peaaegu täismehe mõõdu välja (190/90) Olen omanud 1100GSi ja 1150GSi ja nüüd sõidan Triumph Tiger 955i'ga.
Ise olen viimasega siiani kõige rohkem rahul. Twiniga sõitnud pole. Minu jaoks on hetkel Tigeri plussid GSi ees järgmised:
tundub kergem ja elavam, ilmselt on siin oma osa GSi pikiasetusega bokseril mis ei lase nii kergesti suunda muuta vaid tahab mingil määral tagant sundimist.
mootor on natuke baigilikum ehk siis käib kõrgematel pööretel, samas on piisavalt jaksu ka madalatel pööretel. KW on ka rohkem, aga vahe tuleb välja alles kõrgetel pööretel. BMW tundus minu jaoks kohati liiga tsiviliseeritud ja võïbolla natuke autolik olevat.
Keti õlitamine on keskhargi olemasolul 30sekundi töö, ei tunne veel siiani puudust kardaani järele.
ABSi järgi ma puudust ei tunne, maastikul võib ta kohati "üllatada". Samas on plusse kindlasti rohkem kui miinuseid ja ise eelistaksin võimalusel ABSiga ratast, samas ei pea seda esmatähtsaks.
Triumphi kohvrid on veidi suuremad kui GS-l, samas ei ole vahe suur.
GSi plussiks on kindlasti see, et igasuguse lisavarustuse valik on kordi suurem ja järelturul on ta samuti hinnatum/tuntum.
Nii GSi kui Tigeriga olen sõitnud 24tunniga rohkem kui 1000miili ilma probleemideta. Kahekesi sõita on mõlemaga mugav ja ruumi pakkide jaoks samuti palju.
Valik on sinu :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”