Motokrossi MMM võistlused 29.septembril Viljandis
-
reinuvader
- Tänatud: 27 korda
Hommik!mul oleks üks selline küssa,et...nagu juhendis seisab ja asja mõte on,et algajad või mitte aktiivsed motokrossis võistlejad(see viimane on kaheldava väärtusega,trennis oli näha,et tegu on algajatest kaugel...vb mõni üksik erand..nagu ma ise)siis on teada fakt,et motokross on ohtlik ala ja kui on võistlus siis kõige mitte kogenumgi mees üritab keerata niipalju kui tuleb-julgeb,samas antud rada pole nali,suured-kõrged hüpped,pehme liiv,sügavad kaameli küürud ja kivid...et kas kohal on ka mingi med-teenistus ja kollase lipu mehed?või loodetakse viljandi kiirabi peale...kuid ise selles süsteemis töötavana,tean,et kuni helistam 112,seal koha pealt ja auto kohale jõudmiseni läheb +/- pool tundi ning auto ei saa sõita kogu rajale,et kas on mõeldud...et nt mis moodi saab abi mees(jumala eest,et kellegiga miskit ei juhtuks!!!!)kes on kuskil kaugemas raja nurgas...nt seal pikal metsa tõusul?ma ei tea kas tohin nii küsida...aga äkki kui on nn võistlejate koosolek enne starti,et siis mõni väga kogend kes on rajal...nn algajad korra kokku võtab ja neile seletab kuidas ühes või teises rajalõigus nn ellu jääda,et võtaks natuke tuure meeste mõtetest maha(kindlasti on tuurid väga üleval).edu korraldajatele ja jõudu sõitjatele!rein.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.