Rolleri sumpa

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
anarp

Rolleri sumpa

Lugemata postitus Postitas anarp »

Tere,
Kas on olemas selliseid kohti Tartus, või selle lähedal, kus keegi eemaldab sumpa-piirajat ja palju selline asi maksma võib minna?
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

peaks iga mees oskama kellel keevitus olemas on.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Kasutaja avatar

cpi50

Lugemata postitus Postitas cpi50 »

Mul oli sportsumpas ainult kahepunktiga piiraja küles seda eemaldada väga kerge ju.. :? :)
Pilt
Cpi pealt Aprilia Sr70ccm peale

oltc1100
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas oltc1100 »

eemalda ise. lõika leegikas lahti ja puuri seib sealt välja. kui sul muidugi on sumpas piiraja.

Teema algataja
-VaIkEoTs-

Lugemata postitus Postitas -VaIkEoTs- »

minu aprilial oli näiteks mingid lisa torud seal..igas töökojas tehakse see ära kus keevitus olemas ma usun. :wink:

Teema algataja
anarp

kust kohast peaks täpsemalt lõikama, et kus piiraja olema peaks ja missugune ta välja võib näha? Kas kuidagi ilma lõikamata ei saa teada, kas on piiraja või ei ole?
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

erinevaid on neid piirajaid
räägi meile mis masina või mis sumpa on?
DiTech :ner:
Pilt

Teema algataja
anarp

98- aasta aprilia sr 50 originaalsumpaga.
Tippkiirus on tal 70 km/h, arvan et tegu on sumbutiga mis piirab või arvab keegi teisiti?

oltc1100
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas oltc1100 »

nii vanal masinal arvatavasti sumpas piirajat ei ole. aga see piiraja on lihtsalt seib leegika sees risti, millel on leegikaga võrreldes palju väiksem auk, ning teatud pööretel ei jõuagi kogu heitgaas väljuda ja see piirabki kiirust. a mis sul hale vaadata kui ma võrus paremalt ditechiga mööda tõmbasin kui hendrik sul veel taga istus? :D
kui tahad kiirust juurde siis pane polini speedcontrol variaator. mul on ka sama variaator ja andis kiirusele +15km/h juurde. scootercenterist sõber tellis. nüüd läheb masin umbes 90km/h, kiirendus on hea, aint praegu pritsung jukerdab(küll ma ta nädalavahetusel korda teen, praegu pole aega)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”