Rolleri sumpa
Moderaator: Moded
-
anarp
Teema algataja
Rolleri sumpa
Tere,
Kas on olemas selliseid kohti Tartus, või selle lähedal, kus keegi eemaldab sumpa-piirajat ja palju selline asi maksma võib minna?
Kas on olemas selliseid kohti Tartus, või selle lähedal, kus keegi eemaldab sumpa-piirajat ja palju selline asi maksma võib minna?
-
speed fighter
-
-VaIkEoTs-
Teema algataja
-
anarp
Teema algataja
-
anarp
Teema algataja
nii vanal masinal arvatavasti sumpas piirajat ei ole. aga see piiraja on lihtsalt seib leegika sees risti, millel on leegikaga võrreldes palju väiksem auk, ning teatud pööretel ei jõuagi kogu heitgaas väljuda ja see piirabki kiirust. a mis sul hale vaadata kui ma võrus paremalt ditechiga mööda tõmbasin kui hendrik sul veel taga istus? 
kui tahad kiirust juurde siis pane polini speedcontrol variaator. mul on ka sama variaator ja andis kiirusele +15km/h juurde. scootercenterist sõber tellis. nüüd läheb masin umbes 90km/h, kiirendus on hea, aint praegu pritsung jukerdab(küll ma ta nädalavahetusel korda teen, praegu pole aega)
kui tahad kiirust juurde siis pane polini speedcontrol variaator. mul on ka sama variaator ja andis kiirusele +15km/h juurde. scootercenterist sõber tellis. nüüd läheb masin umbes 90km/h, kiirendus on hea, aint praegu pritsung jukerdab(küll ma ta nädalavahetusel korda teen, praegu pole aega)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.