YZF1000R `97 võti kadunud
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
YZF1000R `97 võti kadunud
mul on selline probleem, et kas keegi oskaks öelda kuidas saada käima saada yamaha yzf 1000r 1997a. baik kui võti on kadunud (kadus ära ja tagavara võtit ei ole
)
Mode edit: vaimuvaene pealkiri "paluks abi" teemakohaseks muudetud!

Mode edit: vaimuvaene pealkiri "paluks abi" teemakohaseks muudetud!
-
Mul endal oli ka jõgevatreffi aeg selline juhus, et sõidu aeg lendas võti eest ära.Enam ei saanud bensiini korki ka maha jne. Ja siis juhuslikult sain ühe inimesega tuttavaks kellel oli sama tsikkel mis minul. Märkasin täiesti kogematta et tal täpselt samasugune süütevõti ja siis proovisin seda edale. Mis kõige imelikum...see funksis.
Selle jutuga ma ei taha öelda seda, et sa peaksid hakkama otsima taolisi tsikkleid nagu sul ja nende vütmeid proovima, aga jah...
Ma mõtlesin et see pole võimalik. Täiesti uskumatu lugu.
Ei pidanutki süüteluku järgi uut võtit teha laskma, kuigi tartus oleks see täisesti võimalik olnud. Ca 300-475 kr.
Ma arvan, et tallinnas on ka kindlasti selliseid seppi olemas, kes selle võtme luku järgi valmis meisterdavad.
Selle jutuga ma ei taha öelda seda, et sa peaksid hakkama otsima taolisi tsikkleid nagu sul ja nende vütmeid proovima, aga jah...
Ma mõtlesin et see pole võimalik. Täiesti uskumatu lugu.
Ei pidanutki süüteluku järgi uut võtit teha laskma, kuigi tartus oleks see täisesti võimalik olnud. Ca 300-475 kr.
Ma arvan, et tallinnas on ka kindlasti selliseid seppi olemas, kes selle võtme luku järgi valmis meisterdavad.
Paljudel ratastel istub sama võti tema erinevates lukkudes erineva sügavusega sees. Näiteks süütelukus kasutatakse kogu võtme pikkust, paagikorgis veidi vähem, ja sadulalukus kasutatakse ainult poolt võtit.olli kirjutas:Sadula lukku on tõenäoliselt lihtsam küljest ära saada.mina kirjutas:võta süütelukk maha ja mine lase uus võti teha suuteluku järgi. Hind ca 300eeki. Aga jah iga võtmemehike ei tee süütelukujärgi võtit!
Sellisel juhul peab lukussepale ikka selle luku viima, milles kasutatakse kogu võtmepikkust (minu näite korral süütelukkku).
-
-
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.