YZF1000R `97 võti kadunud

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
Qrat21

YZF1000R `97 võti kadunud

Lugemata postitus Postitas Qrat21 »

mul on selline probleem, et kas keegi oskaks öelda kuidas saada käima saada yamaha yzf 1000r 1997a. baik kui võti on kadunud (kadus ära ja tagavara võtit ei ole :()

Mode edit: vaimuvaene pealkiri "paluks abi" teemakohaseks muudetud!
Kasutaja avatar

Aerox70

Lugemata postitus Postitas Aerox70 »

ostad uue süüteluku :D
Rolleritel ja sellisetel lihtsamatel masinatel (nt125cc) piisab süütelukust juhtme välja tõmbamisega ja saabki käima kuid vaevalt et sul nii on kuid proovida ju võib
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

Niikuinii on sul vaja vahetada ju süütelukk, eemalda see juba ja pane sinna ajutiselt lüliti ja asi toimib ;)
Kasutaja avatar

mina
Tsikkel: fighter VTR

Lugemata postitus Postitas mina »

võta süütelukk maha ja mine lase uus võti teha suuteluku järgi. Hind ca 300eeki. Aga jah iga võtmemehike ei tee süütelukujärgi võtit!
Kasutaja avatar

westel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas westel »

Mul endal oli ka jõgevatreffi aeg selline juhus, et sõidu aeg lendas võti eest ära.Enam ei saanud bensiini korki ka maha jne. Ja siis juhuslikult sain ühe inimesega tuttavaks kellel oli sama tsikkel mis minul. Märkasin täiesti kogematta et tal täpselt samasugune süütevõti ja siis proovisin seda edale. Mis kõige imelikum...see funksis.
Selle jutuga ma ei taha öelda seda, et sa peaksid hakkama otsima taolisi tsikkleid nagu sul ja nende vütmeid proovima, aga jah...
Ma mõtlesin et see pole võimalik. Täiesti uskumatu lugu.
Ei pidanutki süüteluku järgi uut võtit teha laskma, kuigi tartus oleks see täisesti võimalik olnud. Ca 300-475 kr.
Ma arvan, et tallinnas on ka kindlasti selliseid seppi olemas, kes selle võtme luku järgi valmis meisterdavad.
Kasutaja avatar

sven

Lugemata postitus Postitas sven »

Mul kadus ka võti ära rattal. Ming aitas selle murega välja herr sepp .

Sven
Sven.

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

mina kirjutas:
võta süütelukk maha ja mine lase uus võti teha suuteluku järgi. Hind ca 300eeki. Aga jah iga võtmemehike ei tee süütelukujärgi võtit!
Sadula lukku on tõenäoliselt lihtsam küljest ära saada.
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

olli kirjutas:
mina kirjutas:
Sadula lukku on tõenäoliselt lihtsam küljest ära saada.
Paljudel ratastel istub sama võti tema erinevates lukkudes erineva sügavusega sees. Näiteks süütelukus kasutatakse kogu võtme pikkust, paagikorgis veidi vähem, ja sadulalukus kasutatakse ainult poolt võtit.
Sellisel juhul peab lukussepale ikka selle luku viima, milles kasutatakse kogu võtmepikkust (minu näite korral süütelukkku).
-
-

Teema algataja
qwent

leitud yamaha võti

Lugemata postitus Postitas qwent »

Leitud Tartus Dio tanklast yamaha võti helista nr 56638251 :twisted:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”