Tahaks kiivrisse panna kõrvaklapid muusika jaoks
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Tahaks kiivrisse panna kõrvaklapid muusika jaoks
Tahaks installida kiivrisse kõrvaklapid muusika kuulamise jaoks, millised kõige mugavamad ja parema hinna-kvaliteedi suhtega on?
-
- Kontakt:
:D
Hästi peenikesed pehmed oleksid vict kõige paremad ja radio ühendusega wireless aga see vict liiga suur siis peaks olema mingi pistik voodri vahel, et kui ära võtad kiivri siis saab kohe juhtme ära tõmmata. Aga miks sulle endale tsikli hääl ei meeldi ?? Minuarust parim muusika on ikka mõnus töbin..
-
- Kontakt:
:D
Kehv kiiver, et tuult niipalju sisse kuuled ja vähe vajutad
:D Nojah pikema otsa peal siis küll pole midagi eriti kuulata 3 tundi koguaeg keskmiselt 4000 pööret..

Oleks vaja endalgi panna kiivrisse kõrvaklapid ja mikker, et üks-teistega rääkida või muusikat kuulata. Aga ma ei oska otsustada, kas panna mingi selline süsteem, nagu see: http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1172
Või ei ole seda odavama kiivriga eriti hästi kuulda ja peaks kasutama mingeid sellised kõrvaklappe: http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store. ... =30-241-89 ?
Kui keegi oskab midagi soovitada, siis kogu info on oodatud.
Või ei ole seda odavama kiivriga eriti hästi kuulda ja peaks kasutama mingeid sellised kõrvaklappe: http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store. ... =30-241-89 ?
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Esimene nedest on mono ehk ainult 1 "klapp" komplektis.proton kirjutas:Oleks vaja endalgi panna kiivrisse kõrvaklapid ja mikker, et üks-teistega rääkida või muusikat kuulata. Aga ma ei oska otsustada, kas panna mingi selline süsteem, nagu see: http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1172
Teistega see häda, et pikemale sõidule asudes on OK aga lühikeste juppide jaoks on üsna tüütu igakord nuppe kõrva toppida. Sõidu alustamine koos kiivri pähepaneku jms on niigi üks suur aretamine ...

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Re: Tahaks kiivrisse panna kõrvaklapid muusika jaoks
Klassikalised "walkmani" klapid annavad kõige parema hinna/kvaliteedi suhte. Ka kvaliteet on sealjuures üsna OK.vatu kirjutas:Tahaks installida kiivrisse kõrvaklapid muusika kuulamise jaoks, millised kõige mugavamad ja parema hinna-kvaliteedi suhtega on?
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
mina kasutan interkomi, millega olid kaasas sellised klapid : http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... cts_id=501
neid on lihtne paigaldada (takjaskinnitusega), nende olemasoluga kiivri sees harjub kiirelt ja kui on korralikult kõrvade kohal, siis on ka heli piisavalt hea.
Tevalo müüdavate Koss'ide kohta ei oska midagi arvata, soovitan guugeldada ja otsida hinnanguid laiast maailmast. Mina arvestaks nende puhul võimalusega, et sellised kõrvatopitavad asjad võivad tihedalt istuva kiivri puhul häirima hakata, nii et ostma minnes võta kiiver kaasa ja proovi ära.
Mida võiks tähele panna kõrvaklappide puhul: esiteks, olen kuskilt lugenud mingite turvalisuse-p*** poolt arvamust, et kiivri sisemust ei tohiks mitte mingil juhul lammutada kõrvaklappide paigaldamiseks. Et kaitsev kiht deformeerub ja võib õnnetuse puhul ootamatult järgi anda ning võibolla tõmbab ka kindlustusfirma teile sellise kiivri puhul vee peale. MIne võta kinni.
Teine hoiatus on aga kindlalt eluline ja kohustuslik: maanteekiirusega sõites kasutage alati kõrvatroppe. Muusika kuulamist ei häiri need karvavõrdki, küll aga tekib pikemaajalisest mürarikkas keskkonnas viibimisest püsiv kõrvakahjustus. Selle haiguse nimi oli vist tinnitus.
neid on lihtne paigaldada (takjaskinnitusega), nende olemasoluga kiivri sees harjub kiirelt ja kui on korralikult kõrvade kohal, siis on ka heli piisavalt hea.
Tevalo müüdavate Koss'ide kohta ei oska midagi arvata, soovitan guugeldada ja otsida hinnanguid laiast maailmast. Mina arvestaks nende puhul võimalusega, et sellised kõrvatopitavad asjad võivad tihedalt istuva kiivri puhul häirima hakata, nii et ostma minnes võta kiiver kaasa ja proovi ära.
Mida võiks tähele panna kõrvaklappide puhul: esiteks, olen kuskilt lugenud mingite turvalisuse-p*** poolt arvamust, et kiivri sisemust ei tohiks mitte mingil juhul lammutada kõrvaklappide paigaldamiseks. Et kaitsev kiht deformeerub ja võib õnnetuse puhul ootamatult järgi anda ning võibolla tõmbab ka kindlustusfirma teile sellise kiivri puhul vee peale. MIne võta kinni.
Teine hoiatus on aga kindlalt eluline ja kohustuslik: maanteekiirusega sõites kasutage alati kõrvatroppe. Muusika kuulamist ei häiri need karvavõrdki, küll aga tekib pikemaajalisest mürarikkas keskkonnas viibimisest püsiv kõrvakahjustus. Selle haiguse nimi oli vist tinnitus.
Kuidas on nt. selliste: http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... cts_id=501
kuuldavus? kiirusel 100+ km/h sõites, tuule kohin kõrvus juba päris kõva.
kuuldavus? kiirusel 100+ km/h sõites, tuule kohin kõrvus juba päris kõva.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Sellised asjad ei suuda 100+ kiirusel odavama kiivriga tuulest üle karjuda, krõbisevad ainult. Omal lõikasin originaalklapid maha ja jootsin asemele vähe suuremad klapid (eemaldasin loomulikult neid ühendava looga), kiivri polstri avadesse, kõrvade kohal, ehitasin klappide alla reljeefsed padjakesed mürasummutusmatist ja plsterdasin. Tevalo abiga kompunnisin spiraalkaabli stereopesast kiivrikomplekti külge. Kui üksi seiklen, on kaabel raadiost (või millest iganes) kiivri pistikus, kui omavahelist sidet vaja, ühendan kiivri pistikusse standartse kaabli. Tulemus ei kõrvalda tuulemüra , annab aga oluliselt meeldivama heli (kusjuures stereo) ja ei hakka nii kiiresti ragisema.
Ma usun, et kui pikka otsi sõita, siis oleks kõige paremad need in-ear kõrvaklapid, mis on küllaldki kõrva sees, samas töötavad ka kõrvatropi asemel, et need ei lase üldse välismüra kõrva ja siis mängib nende sees ilusti vaikne muusika, mida on selge kuulda. Sellised näevad nad välja http://digital-lifestyles.info/copy_ima ... 1SLlg2.jpg
Ise üritan sellist asja proovida, peaks väga vaikne olema nendega, ainult muusika.
Ja omavahel suhtlemise osas ma soovitaks osta mingi paarikümmne kroonine või palju ta on, see Zen kõnekaart, hands-free ja saab tasuta omavahel räägida otseühenduses.
Ise üritan sellist asja proovida, peaks väga vaikne olema nendega, ainult muusika.
Ja omavahel suhtlemise osas ma soovitaks osta mingi paarikümmne kroonine või palju ta on, see Zen kõnekaart, hands-free ja saab tasuta omavahel räägida otseühenduses.
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Sekundeerin. Sõitsin Tallinnast Rakverre. Seal vahel nüüd hea pikk tee, kus lubatakse 110-ga sõita. Kiirus +20 ja alla, aga Rakveres kiivrit peast võttes kõrvad huugasid mis hirmus. Enam ei taha ilma kõrvatroppideta sõita maanteel vähegi pikemaid otsi.sang kirjutas:Teine hoiatus on aga kindlalt eluline ja kohustuslik: maanteekiirusega sõites kasutage alati kõrvatroppe. Muusika kuulamist ei häiri need karvavõrdki, küll aga tekib pikemaajalisest mürarikkas keskkonnas viibimisest püsiv kõrvakahjustus. Selle haiguse nimi oli vist tinnitus.
Siit ka küsimus, et kas on ka mingeid mugavamaid kõrvatroppe müüa kui need kõige tavalisemad kroon tükk maksvad pehmed vahtkummi moodi materjalist jublakad, mis näpu vahel peenikeseks rullitakse ja kõrva pannes veidi aja pärast jämedaks tagasi lähevad? Ma kas ei oska neid päriselt kasutada või minu kõrvale nad lihtsalt ei sobi, igatahes suur jama on neid korralikult kõrva saada.
Joel
-
- Tänatud: 5 korda
Noh... sõltub vast paljudest asjaoludest kaasarvatud konkreetsest inimesest.Sekundeerin. Sõitsin Tallinnast Rakverre. Seal vahel nüüd hea pikk tee, kus lubatakse 110-ga sõita. Kiirus +20 ja alla, aga Rakveres kiivrit peast võttes kõrvad huugasid mis hirmus. Enam ei taha ilma kõrvatroppideta sõita maanteel vähegi pikemaid otsi.
Viimase nädala jooksul sõidetud Põlva>Tallinn>Põlva>Tallinn. Üks ots 230 km. Kiirus 100-120 km/h ning mõnede möödasõitude puhul kuni 140. Kõrvadega ei mingeid väiksemaidki probleeme.
Kiiver on suht vana ja odav IXS, kiivri all on AXO sukk, ning tsikkel on GS500 ilma tuule klaasita. Tavaliselt terve teekonna sõitsin ilma peatuseta (vaid reedesel Tallinn>Tartu lõigul oli kaks peatust).
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Vaata tööriistapoodidest, nt Mecro vms, seal peaks olema mõningane valik mitmekordelt kasutatavaid. Ise kasutan küll neid vahtkummist asju ja ei kurda. Muide, korralikumad tropid (nt 3M toodang) ei lasegi ennast üle paari korra kõrva toppida, tropp muutub liiga pehmeks ja raskesti vormitavaks. See on märguanne, et võiksid värsked tropid kasutusel võttaSiit ka küsimus, et kas on ka mingeid mugavamaid kõrvatroppe müüa kui need kõige tavalisemad kroon tükk maksvad pehmed vahtkummi moodi materjalist jublakad, mis näpu vahel peenikeseks rullitakse ja kõrva pannes veidi aja pärast jämedaks tagasi lähevad? Ma kas ei oska neid päriselt kasutada või minu kõrvale nad lihtsalt ei sobi, igatahes suur jama on neid korralikult kõrva saada.

Noh... sõltub vast paljudest asjaoludest kaasarvatud konkreetsest inimesest.
Viimase nädala jooksul sõidetud Põlva>Tallinn>Põlva>Tallinn. Üks ots 230 km. Kiirus 100-120 km/h ning mõnede möödasõitude puhul kuni 140. Kõrvadega ei mingeid väiksemaidki probleeme.
Kiiver on suht vana ja odav IXS, kiivri all on AXO sukk, ning tsikkel on GS500 ilma tuule klaasita. Tavaliselt terve teekonna sõitsin ilma peatuseta (vaid reedesel Tallinn>Tartu lõigul oli kaks peatust).
Konkreetsest inimesest sõltub vast see, kas kõrvus hakkab pärast sõitu vilistama või mitte. Küll aga tabab mürakahjustus kõiki kaitsmata kõrvu varem või hiljem. Nii et soovitan ka sul oma kõrvu kaitsta.
Pealegi, tropid kõrvas tõstavad ka keskmist sõidukiirust maanteel. Ebamugava kiiruse piir tõuseb ülespoole lihtsalt

Ja proovi veel seda trikki, et olles eelnevalt sõitnud troppidega pika maa, käivita ratas peale peatust enne troppide kõrva taasinstalleerimist.kris. kirjutas:Aga se on ju halb ja ohtlik pealekauba?sang kirjutas:Pealegi, tropid kõrvas tõstavad ka keskmist sõidukiirust maanteel. Ebamugava kiiruse piir tõuseb ülespoole lihtsalt![]()

Aga jahh, endal ka maanteesõidul ikka punnid kõrvas. Kui nad vaid taskus satuvad olema ja vähegi meeles on...
Kui keegi peaks häbenema tibukollased junnid kõrvas ringikäimist, siis muusikariistade kauplusest võib leida sarnast kraami ka ihuvärvi versioonis. Maksavad küll 5 X rohkem, aga on kvaliteetsed ja kestavad kasutamist. See kui kõrvatropp ei kipu enam hästi kokkurullimisele alluma, ei olegi vast tema vanuse süü, vaid pigem temperatuuri küsimus. Kui see materjal on liiga soe (oled hoidnud troppe pikalt higises peos või palaval päeval kitsas püksitaskus), siis ta ei taha enam piisavalt peenikeseks minna ja prundi kõrvatoppimine osutub väga piinarikkaks või suisa võimatuks. Kui on ikka kvaliteetse tootja kraam, siis muutub kõrvatropp kasutamise käigus ikka ennemalt sedavõrd eemaletõukavaks, et ise ei soostu seda endale kõrvu toppima kui et materjal ära väsib.
terv, sokk@kõrvad_tööriistadeks
Kuskohast selliseid kõrvatroppe-kuulareid osta saab mis välismüra kõrva ei lase ja saab vaikselt muusikat kuulata.
Proovisin mingeid Sony lamedaid kõrvaklappe kiivrisse panna, kiiver ise on AGV Demon Top aga üle 50 km/h ei kuule eriti midagi. (tavaline pleier ja kuularid olid vastu kõrvu).
Proovisin mingeid Sony lamedaid kõrvaklappe kiivrisse panna, kiiver ise on AGV Demon Top aga üle 50 km/h ei kuule eriti midagi. (tavaline pleier ja kuularid olid vastu kõrvu).
Jarko
Jawa 350
Jawa 350
Tevalost näiteks. (Vaata eespool minu postituses link ka)Jaffimees kirjutas:Kuskohast selliseid kõrvatroppe-kuulareid osta saab mis välismüra kõrva ei lase ja saab vaikselt muusikat kuulata.
ise kaalun mingite lapikute panemist kiivrisse sellepärast, et tavalised kõrva käivad klapid, suudavad paigast ära nihkuda varem või hiljem ja kui hakkad kiivrit ära võtma siis lähevad kuidagi tagurpidi jne, suht valus võib vahel isegi olla
. Kiiver ise õige suurusega aga odav, motopoe 1000 kroonine. suuremat suurust ei hakka ka selle pärast ostma, muidugi pole teiste kiivritega proovinud klapid kõrvas kiivrit pähe panna ja ära võtta. Kasutan sukka. Või oskab keegi mingeid väiksemaid isendeid soovitada, hetkel umb sellised http://images.amazon.com/images/P/B0000 ... ZZZZZZ.jpg
----
Tegelt peaks need kossid ära proovima mis keegi ennist soovitas
http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store. ... =30-241-89

----
Tegelt peaks need kossid ära proovima mis keegi ennist soovitas
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
kasutan analoogseid Senheiseri omi, lahtise heldiga sööites täiesti nurmilt annab kuulata kiirusel 100-130km/h ning tuule müra summutavad korralikult (ostsin eelmine nädal IM Arvutitest mingi 610 eeguga)project kirjutas:Tegelt peaks need kossid ära proovima mis keegi ennist soovitas
endale ostsin umbes sellised, http://www.consumer.philips.com/consume ... B_CONSUMER
tammsaare euronicsist, ise rahul, ei kuku kõrvast välja
tammsaare euronicsist, ise rahul, ei kuku kõrvast välja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
t***,te olete ikka debiilikud koos siin!!
mida jägmisena... silmaklappidele pole veel keegi mõelnud??
äge olex ju,,, saax sõita rahulikult silmad kinni ja nii mõnus.. yldse ei sega keegi. kuula kodus oma muusikat kui ei suuda ilma muusikata olla!!
nyyd ma saan aru kyll mix mõni debiilik sõidab 45kmh keset teed ja ei kao eest ära ka kui signaali anda.... ju siis omas mullis klapid peas.
mõelge ohutusele ka krt! niigi te kukute tihedamalt kui mina sital käin ja te peate ise veel seda kõike soodustama,et ikka mingi asi juhix tähelepanu liiklusest ära.
installige omale yx vibra ka veel istme kylge... mõnus olex siis ju vanalinnas sõita munakividel... kara anaalis ja hea muusika tuleb klappidest... täielik chill!!
mida jägmisena... silmaklappidele pole veel keegi mõelnud??
äge olex ju,,, saax sõita rahulikult silmad kinni ja nii mõnus.. yldse ei sega keegi. kuula kodus oma muusikat kui ei suuda ilma muusikata olla!!
nyyd ma saan aru kyll mix mõni debiilik sõidab 45kmh keset teed ja ei kao eest ära ka kui signaali anda.... ju siis omas mullis klapid peas.
mõelge ohutusele ka krt! niigi te kukute tihedamalt kui mina sital käin ja te peate ise veel seda kõike soodustama,et ikka mingi asi juhix tähelepanu liiklusest ära.
installige omale yx vibra ka veel istme kylge... mõnus olex siis ju vanalinnas sõita munakividel... kara anaalis ja hea muusika tuleb klappidest... täielik chill!!

-
Teema algataja
-
Teema algataja
Sa, sepp oled ilmselt autostki raadio koos juurtega välja rebinud- on ohutum. Ja klaasid autol võivad vahel määrduda ja liikluspilti segada, võta ära, veel parem, tao puruks.
Ise ma näiteks ei pea debiilikuteks teistsuguse ilmavaatega inimesi ja ei soovi kohe t.. p..sse.
Talutava kvaliteediga raadio kiivris ei tee vast kedagi maanteel ohtlikumaks?
Ise ma näiteks ei pea debiilikuteks teistsuguse ilmavaatega inimesi ja ei soovi kohe t.. p..sse.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
jahhh, Sinu kasutajanimi seletab nii mõndagi juba!totu kirjutas:Sa, sepp oled ilmselt autostki raadio koos juurtega välja rebinud- on ohutum. Ja klaasid autol võivad vahel määrduda ja liikluspilti segada, võta ära, veel parem, tao puruks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.