Tahaks kiivrisse panna kõrvaklapid muusika jaoks
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
t***,te olete ikka debiilikud koos siin!!
mida jägmisena... silmaklappidele pole veel keegi mõelnud??
äge olex ju,,, saax sõita rahulikult silmad kinni ja nii mõnus.. yldse ei sega keegi. kuula kodus oma muusikat kui ei suuda ilma muusikata olla!!
nyyd ma saan aru kyll mix mõni debiilik sõidab 45kmh keset teed ja ei kao eest ära ka kui signaali anda.... ju siis omas mullis klapid peas.
mõelge ohutusele ka krt! niigi te kukute tihedamalt kui mina sital käin ja te peate ise veel seda kõike soodustama,et ikka mingi asi juhix tähelepanu liiklusest ära.
installige omale yx vibra ka veel istme kylge... mõnus olex siis ju vanalinnas sõita munakividel... kara anaalis ja hea muusika tuleb klappidest... täielik chill!!
mida jägmisena... silmaklappidele pole veel keegi mõelnud??
äge olex ju,,, saax sõita rahulikult silmad kinni ja nii mõnus.. yldse ei sega keegi. kuula kodus oma muusikat kui ei suuda ilma muusikata olla!!
nyyd ma saan aru kyll mix mõni debiilik sõidab 45kmh keset teed ja ei kao eest ära ka kui signaali anda.... ju siis omas mullis klapid peas.
mõelge ohutusele ka krt! niigi te kukute tihedamalt kui mina sital käin ja te peate ise veel seda kõike soodustama,et ikka mingi asi juhix tähelepanu liiklusest ära.
installige omale yx vibra ka veel istme kylge... mõnus olex siis ju vanalinnas sõita munakividel... kara anaalis ja hea muusika tuleb klappidest... täielik chill!!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.