Õnnetused mootorratastega → Pisiõnnetus

Mõuki

Pisiõnnetus

Lugemata postitus Postitas Mõuki »

Eile paldiski maanteel juhtus minuga ka õnnetus, milles olin ise süüdi. Juhtus see nii: Minu ees sõitsid kolm autot, jõudsime loomaaia peavärava juures asuva trollipeatuseni, kui esimene auto otsustas teha äkkpidurduse, et lasta peatusest välja trollibussi, mis polnud veel liikuma hakanud. Kuna aga ma olin viimane ja polnud rahul autode liikumiskiirusega vaatasin parajasti tagasi teisele rajale, et näha kas peegli pimedas kohas pole autot. kui pilgu ette pöörasin nägin eesolevat autot lähenemas hämmastavalt kiiresti. Teadsin, et kõrval olev rada on tühi ja tegin kõrvalepõike. kahjuks oli ruumi liialt vähe ja mu saabas riivas eesõitnud mazda pamperit.

Praegu jääb üle vaid õnnelik olla, et ostsin korraliku sõiduvarustuse, sest jalg jäi "kivi ja kõva koha" vahele. saabas päästis jala (mingeid kahjusid mul ei olnud) jalg polnud valus isegi. ainuke tõsine kahjukannataja oli mazda kriimustatud pamper ja nati ka minu närvid.

Esimese auto juhile: Liiklusviisakus on tore nähtus (ja seda maksab harrastada), aga ei maksa ka seda viimasel hetkel ette võtta, eriti kui sabas on palju autosid ja see kellele liiklusviisakust viimasel hetkel osutatakse ei liigu.
Küsija suu pihta ma ei löö!
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100

Mine “Vaba teema”