Vjatka- kaubaveo motoroller
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 44
- Tänatud: 1 kord
Vjatka- kaubaveo motoroller
Tervitus
Sai siis muretsetud selline lahe pill, mis on küll ajahambast kõvasti räsitud, kuid taastatav.
http://www.zone.ee/masinasist/
Olen uurinud netist matrerjali selle kohta, kuid suhteliselt tulutult, sest midagi pole. "Tavalise" vjatka kohta olen küll natuke saanud.
oleks huvitatud materjalidest, skeemidest jńe. Kui kellelgi endal mõni vjatka, siis võiks ka midagi rääkida huvitavat mootori, raami, taastamise jne kohta.
Sai siis muretsetud selline lahe pill, mis on küll ajahambast kõvasti räsitud, kuid taastatav.
http://www.zone.ee/masinasist/
Olen uurinud netist matrerjali selle kohta, kuid suhteliselt tulutult, sest midagi pole. "Tavalise" vjatka kohta olen küll natuke saanud.
oleks huvitatud materjalidest, skeemidest jńe. Kui kellelgi endal mõni vjatka, siis võiks ka midagi rääkida huvitavat mootori, raami, taastamise jne kohta.
Viimati muutis Masinsist, 02 Okt 2006, 20:16, muudetud 1 kord kokku.
Endalgi üks vana Vjatka 150 taastamine käsil. Vanade vene aparaatide kohta soovitan inffi otsida www.automoto.ee 'st. Kasuta otsingut "Vjatka", ning linke tuleb mis robin...Jõudu!
Minsk 125 -> Jawa 350 -> 17 a. vahet -> BMWF650 GS -> Honda XL 1000V -> Honda XRV 750
Tere!
Minu vend hankis endale suve akguses Muravei.Seegi oli ajahambast puretud.Köik plekitööd sai omal jöul tehtud aga kui asi jöudis moototri putitamiseni siis oli suureks abis raamat pealkirjaga"Mootorrattad".See raamat oli NL-i ajal välja lastud ja selles oli köikide Nõuka aja tehtud mota mootorite timmimine,parandamine jms sees.Selle järgi reguleerisime karpa ära ja panime süüte öigeks.Nüüd söidab nagu kellavärk ja kena on vaadata.
Seda raamatut olen näinud paljudel vanakraami laatadel ja vb vöib seda leida ka raamatukogust.
Soovitan otsida seda!
Minu vend hankis endale suve akguses Muravei.Seegi oli ajahambast puretud.Köik plekitööd sai omal jöul tehtud aga kui asi jöudis moototri putitamiseni siis oli suureks abis raamat pealkirjaga"Mootorrattad".See raamat oli NL-i ajal välja lastud ja selles oli köikide Nõuka aja tehtud mota mootorite timmimine,parandamine jms sees.Selle järgi reguleerisime karpa ära ja panime süüte öigeks.Nüüd söidab nagu kellavärk ja kena on vaadata.
Seda raamatut olen näinud paljudel vanakraami laatadel ja vb vöib seda leida ka raamatukogust.
Soovitan otsida seda!
-
Teema algataja - Postitusi: 44
- Tänatud: 1 kord
Tänud soovituse eest, kuid mul on kõik Palu 3 raamatut (1958, 65 ja76) mitu korda läbi loetud. Sealt saab palju infi, kuid antud isendi kohta on eriti pole midagi, va vjatka mootorist mõned laused.Tiit21 kirjutas:Tere!
Soovitan otsida seda!
Loodan, et keegi oskab midagi täpsemat öelda

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.