Õnnetused mootorratastega
See noormees olin mina. Pilt kadus pidurile vajutamisega ja tuli ette tagasi asfaldil lohisemisel. Lohisemise jookul jõudis veel peast läbi käia, et "Perse". Ei tea kuhu vastu end ära lõin. Praegu kõnnin ringi kepiga, jalale toetuda ei saa, luud jäid terveks aga vasak jalg sai kõvasti muljuda-põrutada ja sääreluu kohapealt lõi löögist naha puruks. Praegu jalas umbes sendine auk. Vanatüdruk (Ratas) läheb mahakandmisele ja kindlustus korvab selle mulle (nipet näpet vähem kui ostuhind aga pole vahe eriti märkimisväärne), samuti korvab kindlustus kiivri hinna, millel oli pisike mõra sees.Aleks kirjutas:05 oktoobril kella 07,50 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Järveotsa tee, kus sõiduauto Nissan Micra, mida juhtis neiu sooritades vasakpööret ei andnud teed otse liikunud motoratturile, mida juhtus noormees. Motorattas – Yamaha.
Vot niimoodi see kõlab politsei liiklusõnnetuse kroonikas.
Olen pealtnägija. Mees lendas üle sebrat ja libises veel paar meetri . Ise tõusis püsti. Mees oli šokis.
Peale õnnetust tundus, et ma olin adekvaatseim inimene platsil. Ilmselt šoki tõttu ei tundnud ka valu jalas. Igaljuhul paranen.
Loivasin ka siis Vanatüdruku juurde vaatama, kui hull lugu on, esiratas oli mootoris mootor vasaku külje pealt sodi. Lenks ja raam kõver.
Kaasbikerid: hankige endale seljakaitsmed, kel pole, täna hommikul päästis tööpabereid täis seljakott minu selja.
Sürreaalne hommik. Kui vaja kuskile videosse kukkuma minna, siis ma jätaks vahele.
Küsija suu pihta ma ei löö!
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100