APRILIA RXV 450 (twin)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1051
- Tsikkel: Yamaha WR400F
APRILIA RXV 450 (twin)
Kas kellelgi bikerlastest on selline Aprilia, millel on piirajad mahavõetud? Siis võiks kommenteerida ka kuidas on lood tegelikkuses, reklaamijutt on hea, aga tahaks kuulda ka midagi kellegi omast kogemusest. Välimus on kahtlemata ilus, kuid sadula kõrgus 996 mm
on küll vist pikakoivalistele sobiv.

SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
-
Et registreerida saaks (EORO2 norm) on 450 mootor piiratud mingi 14 KW pealemx77 kirjutas:Miks sa üldse arvad, et tal peaks piiraja peal olema??

SAQU
WR400F
WR400F
-
Praegu pakkumine 115 K ja garantii jutt sama, 2a. piirajatega ja 3 k ilma.Rennes kirjutas:Kui mina küsisin, siis pakuti teda mulle 123 tuhandega minu teada. Ja piirajad lahkelt maha müügi hetkel.
http://www.aprilia.com/upload/modelli/o ... _00085.pdf
Broshure ka.
EURO 2 -mina ei tea, kas peab Eestis vastama, kuid pajekas ka

Kui sellline asi osta, siis piirajad maas ikka, ega Ülevaatusel dynopinki pole ju, ja CO-d pole ka kunagi minu rattal mõõdetud.
Summuti on tal omapärase kostruktsiooniga, üks suur pütt, kiige peal ratta raadiusega (natuke küll suurem vist), millest tulevad välja kaks toru tagaporika servast.
Üks huvitav detail, SM variandil on vedava ketiratta võll pikem, et taga laiemat ratast kasutada, et ketijooks viltu ei jääks. Ma pole kursis, kuid kas teistel SM ratastel on ka enduroga võrreldes sama teema või?
EDIT: Hea lleht teemasse süvenemiseks ja ka paar videot keda huvitab.
http://slorider.com/Aprilia/
SAQU
WR400F
WR400F
-
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
See on hind, mis tuleb maksta ülekompaktifitseeritud V-Twinni eest.mella kirjutas:hooldevälp hobikasutuses 20h
kolbide vahetus 9000km
peaülekande ketiliugur 45h

Cross Country seerias kah vist saeti seda pilli, Lars Nonn peal, see aasta mõned sõidud (s.o. 2h per kestvussõit), kuuldus küll, et mootori absoluutne kap. remont peale igat sõitu eranditult.
Enduuroratta kaal on endiselt riiklik saladus.
.::: R1100 boGSer :::.
-
Saksa lehel oli datasheet'is sellised andmed:mella kirjutas:eesti lehel oli minu mäletamist mööda 118kg.
Gewicht*: 126 kg
Tankinhalt: 7,5 Liter +/- 0,5 Liter
* Leergewicht = Krad fahrfertig, vollgetankt, 100 % gefüllte Systeme für andere Flüssigkeiten
Ma saan aru, et kõik süsteemid vedelikku täis ja ka tangitud?
Link: http://www.goos-funbikes.de/pdfs/76.pdf ... 0450%20%22
SAQU
WR400F
WR400F
Tundub, et kehtib. Sest võistluskasutuses on hooldevälp veel lühem.spinna kirjutas:Seleta rumalale terminit hobikasutus. Ega see hooldusvälp ometigi selles nn tänavaksutuses ja 14kW piiratuna ei kehti?mella kirjutas:hooldevälp hobikasutuses 20h
kolbide vahetus 9000km
peaülekande ketiliugur 45h
väga muretu ratas just pole.
Samas öeldi ka, et piirajaga masinaga pole nagu eriti midagi teha

Küll ilus ratas ag aneid andmeid vaadates ma küll ei leia põhjust kolmetähelise margi pealt ringi kolida.
Ka on selle masina puhul teadmata tema kukkumisvastupidavus. Igasugu lingid, heeblid, lenksutoru jne.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.