Esmaspäevaõhtused pubides kokkusaamised (vana teema)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
Eile oli päris palju rahvast kohal. Lahe 
Aga käisin täna natuke buffalos kaebamas, pidi olema, et õhtuti on ainult üks kokk, nad vaatavad, mis teha saavad, et meil järgmine kord parem oleks
Ning eilne ettekandja pani kahesajaga uimpsi, sellepärast jäid ka paljud toidud hiljaks.
Et siis järgmine esmaspäev 26.06.2006 (sinine arvatavasti) kell 20:00 jälle
p.s. kuna selliste ilmadega kipuvad motomehed teiste inimestega rohkem sarnanema, siis enne ostu tuletage ettekandjale meelde ka kaardi olemasolust, muidu ta unustab alet teha.

Aga käisin täna natuke buffalos kaebamas, pidi olema, et õhtuti on ainult üks kokk, nad vaatavad, mis teha saavad, et meil järgmine kord parem oleks

Ning eilne ettekandja pani kahesajaga uimpsi, sellepärast jäid ka paljud toidud hiljaks.
Et siis järgmine esmaspäev 26.06.2006 (sinine arvatavasti) kell 20:00 jälle

p.s. kuna selliste ilmadega kipuvad motomehed teiste inimestega rohkem sarnanema, siis enne ostu tuletage ettekandjale meelde ka kaardi olemasolust, muidu ta unustab alet teha.
-
- Kontakt:
Jälle on käes esmaspäev.
Kuigi ma suutsin vist enda kaardi ära kaotada, siis alet saab ikka, leti ääres ainult küsige tsiklimeestele alet, mingi kaart on seal kasutamiseks juba olemas
Ahjaa, uurin esimesel võimalusel, et kas neil äkki on arvuti projektoriga ühenduses, saaks suurelt ekraanilt bikefesti pilte vaadata.
Kuigi ma suutsin vist enda kaardi ära kaotada, siis alet saab ikka, leti ääres ainult küsige tsiklimeestele alet, mingi kaart on seal kasutamiseks juba olemas

Ahjaa, uurin esimesel võimalusel, et kas neil äkki on arvuti projektoriga ühenduses, saaks suurelt ekraanilt bikefesti pilte vaadata.
-
- Kontakt:
Mis puutub kaablisse, siis on seal hoopis selline:
http://www.plasma.com/plasmaextras/imag ... ble_lg.jpg

Aga hea uudis puudutab sööke.
Nimelt on osaliselt vana menüü tagasi:
juustusupp
tuunikalapasta
soe kanasalat
jms.
Neid asju kirjas pole, kuid võib küsida

http://www.plasma.com/plasmaextras/imag ... ble_lg.jpg

Aga hea uudis puudutab sööke.
Nimelt on osaliselt vana menüü tagasi:
juustusupp
tuunikalapasta
soe kanasalat
jms.
Neid asju kirjas pole, kuid võib küsida

Peale eile õhtust lahkumist buffalo pubpist kadus nii minul kui ka ilmselt ülejäänud 4'isikul sinna soov tagasi minna, kui midagi ei muutu.
Seega teeksin ettepaneku, otsida kas koht kus meid teenindatakse ja koheldake kui klienti, või äkki viitsib piipz buffalo omanikega rääkida.
Kindlasti tekib paljudel küsimus mis ajenda sellst posti kirjutama.
Ma ei räägi sellest vingus näoga baaridaamist, kes soovis tegeleda kõige muuga kui meie teenindamisega, ma ei räägi sellest, et hitchikerile keelduti biker.ee alt tegemast, kune näitsik ei ole teda ennem näinud ja ma ei räägi sellest eile eile õhtune neiu näitas seda piisavalt hästi kui ebavajalikud me oleme, ainsate klientidena peale kümmet pubis ja kuidas ta tahab hoops oma poldiga mesijuttu ajada, räägin hoopis sellest, et kui pubi on avatud 23:00 siis normaalne on ju see, et 22:35 saad veel baaris tellida jooki, mitte ei öelda lihtsalt ja ülbelt baar on suletud ja hakake asutma.
Seega teeksin ettepaneku, otsida kas koht kus meid teenindatakse ja koheldake kui klienti, või äkki viitsib piipz buffalo omanikega rääkida.
Kindlasti tekib paljudel küsimus mis ajenda sellst posti kirjutama.
Ma ei räägi sellest vingus näoga baaridaamist, kes soovis tegeleda kõige muuga kui meie teenindamisega, ma ei räägi sellest, et hitchikerile keelduti biker.ee alt tegemast, kune näitsik ei ole teda ennem näinud ja ma ei räägi sellest eile eile õhtune neiu näitas seda piisavalt hästi kui ebavajalikud me oleme, ainsate klientidena peale kümmet pubis ja kuidas ta tahab hoops oma poldiga mesijuttu ajada, räägin hoopis sellest, et kui pubi on avatud 23:00 siis normaalne on ju see, et 22:35 saad veel baaris tellida jooki, mitte ei öelda lihtsalt ja ülbelt baar on suletud ja hakake asutma.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
normaalne koht on õismäel asuv Indiana Joe´s pubi.
Ruumi normaalselt, telekas videode vaatamiseks olemas, kindlasti saab ale kaardi sebida, ees on suur parkla ja teenindajad on igati sõbralikud. Ja mis peamine, toit on maitsev ja õlu norm hinnaga.
Ei tee sellele kohale reklami, vaid edastan isikliku arvamuse.
Ruumi normaalselt, telekas videode vaatamiseks olemas, kindlasti saab ale kaardi sebida, ees on suur parkla ja teenindajad on igati sõbralikud. Ja mis peamine, toit on maitsev ja õlu norm hinnaga.
Ei tee sellele kohale reklami, vaid edastan isikliku arvamuse.
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
täpselt minu sõnadfotek kirjutas:seal Indianas on mingid ülemõistuse head ja suured ribid.
kindlasti proovida.

Kõva mees kes jõuab suured ära süüa.
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Õigusabi.
Viimasel kahel korral olen peale Buffalos söödud kotlettide ja kartulipüree korraliku kõhulahtisuse saanud!!! Esimesel korral juhtus sama ka abikaasaga.
Muidu poleks ma mögisema hakanudki, aga kuna naine rinnaga last toidab, siis võite ette kujutada, mida me peale kõhulahtisuse ja naise kõhus tekkinud reaktsioonide, mis piimaga ka lapse sisse said kantud, läbi elama pidime. Laps röökis nagu ratta peal.
Laupäevane baaridaam oli väga ülbe ja ma ei jätnud seda talle ka korduvalt ütlemata. Sain peaaegu sõimata, et julgesin laupäeval (nädalavahetusel) kliendikaarti näidata!!!!
Kohati tekib selline tunne, et neid sunnitakse töötama.
Minu hääl läheb uuele kohale
Muidu poleks ma mögisema hakanudki, aga kuna naine rinnaga last toidab, siis võite ette kujutada, mida me peale kõhulahtisuse ja naise kõhus tekkinud reaktsioonide, mis piimaga ka lapse sisse said kantud, läbi elama pidime. Laps röökis nagu ratta peal.
Laupäevane baaridaam oli väga ülbe ja ma ei jätnud seda talle ka korduvalt ütlemata. Sain peaaegu sõimata, et julgesin laupäeval (nädalavahetusel) kliendikaarti näidata!!!!
Kohati tekib selline tunne, et neid sunnitakse töötama.
Minu hääl läheb uuele kohale
Kes mett teeb, see mett sööb!
triplekix kirjutas:täpselt minu sõnadfotek kirjutas:seal Indianas on mingid ülemõistuse head ja suured ribid.
kindlasti proovida.![]()
Kõva mees kes jõuab suured ära süüa.
Mina ise ka indianat suht tihti külastan ja peaks mainima,et 55.- eest need ribid on ikka päris head. Eriti see krõbe kaste moodi asi seal peal. Ainukene asi mis mulle selle koha juures ei meeldi on eestlaste vähesus. Reede õhtuti ja laupäeviti pole seal ühtegi eestlast. Aga muidu koht on norm.
Sven.
-
- Kontakt:
mind ei ole vaja buffaloga siduda. kui on probleeme, võite ise minna rääkima kellega vajalikuks peate. töötan lihtsalt samas majas ja käin seal iga päev söömas. kõht pole veel lahti läinud, viimase 7 aasta jooksul mitte. õnnetu juhus?
Mina arvan ka, et läheme siis järgmisesse kohta ja vaatame, kuidas see koht vastu peab
Mina arvan ka, et läheme siis järgmisesse kohta ja vaatame, kuidas see koht vastu peab

Pole võimatu, sellepärast lähengi homme uuesti testima, kolm pidi mingi seadus olema. Kui on ,siis vaatab mis edasi saabPiipz kirjutas:õnnetu juhus?

Muuseas, toit on seal väga maitsev
Kes mett teeb, see mett sööb!
Mina enam testida ei <font color=#ff0000>viitsi</font>, kui meid (kes esmaspäeva õhtul kauemaks jäid) sinna ei taheta, siis mina ei taha ka vägisi end neile peale suruda. Kohi Tallinnas küllaga.
Aga mina teen nüüd konkreetse ettepaneku.
Koguneks Esmaspäeval hoopis Hiiu Õlletuppa. Sai seal testimas käidud..kohta...Rattad saab maja ette parkida, autodele leiab ka ruumi...koht ise tore, pererahvas lahke ja naeratav, väidetavalt 10% ale saamisega ka probleeme ei pidavat tekkina (kui selle koha valime)
20 krooni eest sai hääästi suure portsu küüslaugu leibasi näiteks
Õlu oli ka hää.
Mis arvate?
Aga mina teen nüüd konkreetse ettepaneku.
Koguneks Esmaspäeval hoopis Hiiu Õlletuppa. Sai seal testimas käidud..kohta...Rattad saab maja ette parkida, autodele leiab ka ruumi...koht ise tore, pererahvas lahke ja naeratav, väidetavalt 10% ale saamisega ka probleeme ei pidavat tekkina (kui selle koha valime)
20 krooni eest sai hääästi suure portsu küüslaugu leibasi näiteks

Õlu oli ka hää.
Mis arvate?
Ei saa mitte vakka olla ...
Ehk siis sama saatus, mis Pikka, tabas ka mind eelmise esmaspäeva buffalo külastuse järel. Soolaoad miski lihalise ollusega ning vaadi-Originaal oli kogu õhtune menüü.
Tänaseks peaaegu tervenenud, kuid seda asutust rohkem külastada ei taha.
Ka see fakt, et vaatamata lahtiolekuajale (kuni 23:00), keeldus "teenindaja" müümast viimast õlut, kohvi ja Fantat juba kell 22:35 !!! Vastu tahtmist ei peaks ikka kohukesi tööle sundima!
Kohtumiseni .... nuh näiteks siis Hiiu Õlletoas (senised kogemused ainult positiivsed).
Ehk siis sama saatus, mis Pikka, tabas ka mind eelmise esmaspäeva buffalo külastuse järel. Soolaoad miski lihalise ollusega ning vaadi-Originaal oli kogu õhtune menüü.
Tänaseks peaaegu tervenenud, kuid seda asutust rohkem külastada ei taha.
Ka see fakt, et vaatamata lahtiolekuajale (kuni 23:00), keeldus "teenindaja" müümast viimast õlut, kohvi ja Fantat juba kell 22:35 !!! Vastu tahtmist ei peaks ikka kohukesi tööle sundima!
Kohtumiseni .... nuh näiteks siis Hiiu Õlletoas (senised kogemused ainult positiivsed).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.