TRIUMPH ROCKET III 2004
Moderaator: Moded
-
Pihelgas
Teema algataja - Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
TRIUMPH ROCKET III 2004
Leidsin mida otsisin:
http://www.motorsports-network.com/triumph/Rocket3.htm
Nüüd on, mille poole rabeleda
http://www.motorsports-network.com/triumph/Rocket3.htm
Nüüd on, mille poole rabeleda
-
Laisaar
- Kontakt:
tead limits... ma ei oska sulle selle peale enam midagi ütelda
Kui ehk seda, et tere tulemast sarviliste maailma
Arvestades sellega, et ratas kaalub 320 kilo siis peaks hind ka sinnakanti jääma. Ohh... 2,3. Mu 650 veab mind normaalselt ära aga mis selle 2,3-ga tehakse?
Motopaks
Motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Pihelgas
Teema algataja - Mode
Kui ma kunagi selleni jõuan, et ratast tellima hakkan (hinnad algavad 16 000 USD) siis üritan olla enamuse eelnevatest etappidest läbi käinud. St. see pole "just another bike" vaid "bike for a lifetime"
2300 cbm ei koti - 5 liitrise autoga ei kõhkle ilmselt meist keegi sõitmast. Pigem säilivad kõik hobused ka selle ajani kui penskarite klubisse astun 
Viimati muutis Pihelgas, 13 Dets 2003, 20:01, muudetud 1 kord kokku.
-
Lannu
-
Pihelgas
Teema algataja - Mode
ohh see ju vaid 3 aastat vana teema. Kusjuures vahe peal mul üks sarviline oli, aga jah.. enne paari aastakümmet ma vist kroomi juurde ei jõua 
Viimati muutis Pihelgas, 09 Okt 2006, 14:49, muudetud 1 kord kokku.
-
päikesemasin
- Tsikkel: KTM 1290SAR
- Tänanud: 1 kord
oktoobri TMis oli Rocket III võrdluses teiste asfaldirullijatega, Rocket oli ülekaalukas võitja. Kui oled lugenud juba siis on hästi aga seal on muidu hea ülevaade rocketi kohta. 2000p/min sai 220,8Nm ning 5500 saavutas 96,2kw. Üldiselt hea valik!
Riga, Delta, Minsk, Jawa 638, Honda CB450, Honda CBR1000F, Kawasaki Ninja ZXR9, Suzuki TL1000R, KTM 950SM, KTM 990 Adventure, KTM 1290 R Adventure 2021, KTM 1290 R Adventure 2024
Olen soitnud ja soovitan!
Olen kolmeks aastaks riigi poolt USA'sse pagendatud ja yritan aktiivselt siinsest motoelust osa vo'tta. Suvel ka'isin Sturgise kokkutulekul (ca 800,000 bikerit...) ja Triumph'i poistel oli ca 20 tsiklit testiso'itudeks va'ljas. Yhel Rocket III'l oli sport-torud ja kompuuter sport-programmiga. Ca 160 hj! Kui Eestis ka edaspidi korralikke teid ehitatakse, siis soovitan soojalt! Ise so'itsin (siis veel) Honda VTX 1300'ga. Kuigi Rocket oli ca 70 kg raskem, oli ta paremini juhitav ja kurvides tunduvalt stabiilsem. Kiirendusest ma ei ra'a'gigi, see on sportbike'ide hirm ja alandus. Numbrid on Hayabusa'ga vo'rded.
Kas Eestis Triumph'i esindus on?
Tolle Sturgise reisi 3 na'dalase / 7000 miilise teekonna eelviimasel pa'eval arvas kurvilisel ma'giteel yks vastutulev autojuht et vo'ib minu rida kasutada. 10 m teest allpool puu otsas maandudes lo'ppes mu Honda veerev elu, mina pa'asesin mingi ime la'bi valutavate po'lvede, ribide ja puusaga. Ei yhtegi murdu.
Pika jutu lo'petuseks - nyyd soidan Triumph Tiger'iga. Mo'tlesin Rocket'i peale, aga meelde tulid auklikud ja vagudesse so'idetud teed, praktiline meel sai must vo'itu..
See on minu esimene biker.ee postitus, tervitused ko'igile! [/list]
Kas Eestis Triumph'i esindus on?
Tolle Sturgise reisi 3 na'dalase / 7000 miilise teekonna eelviimasel pa'eval arvas kurvilisel ma'giteel yks vastutulev autojuht et vo'ib minu rida kasutada. 10 m teest allpool puu otsas maandudes lo'ppes mu Honda veerev elu, mina pa'asesin mingi ime la'bi valutavate po'lvede, ribide ja puusaga. Ei yhtegi murdu.
Pika jutu lo'petuseks - nyyd soidan Triumph Tiger'iga. Mo'tlesin Rocket'i peale, aga meelde tulid auklikud ja vagudesse so'idetud teed, praktiline meel sai must vo'itu..
See on minu esimene biker.ee postitus, tervitused ko'igile! [/list]
16 000 USD hinne mõni aasat tagasi, hetkel kindlasti vähe pruugituna täitsa taskukohane
Uuena ju selle ratta hind samuti suht odav võrreldes käsitöö-chopperiga või masstootmises oleva" algupärase kroomiga" H-D-ga. Enamus korralikke kaherattalisi mahuvad 200 000 -300 000 eeq`u vahele, vähe pruugituna samad rattad 100 000- 180 000eek. Võtad liisingu, 50% sissemakset 4 a järelmakset, pole ju nii hull või mis?
Unistused on täitmiseks mitte unistamiseks
Uuena ju selle ratta hind samuti suht odav võrreldes käsitöö-chopperiga või masstootmises oleva" algupärase kroomiga" H-D-ga. Enamus korralikke kaherattalisi mahuvad 200 000 -300 000 eeq`u vahele, vähe pruugituna samad rattad 100 000- 180 000eek. Võtad liisingu, 50% sissemakset 4 a järelmakset, pole ju nii hull või mis?
Only a Motorcyclist knows why a dog sticks his head out of the window of the car...
Kõlab nagu müügimehe jutt..S.S.D.D. kirjutas:Võtad liisingu, 50% sissemakset 4 a järelmakset, pole ju nii hull või mis?
Unistused täitmiseks muidugi, aga sellise dealiga peaks imho olema eelnevalt päris kindel, et see on SEE ratas ja sõidadki sellega aastaid.
jaak98, tere tulemast! Eestis on Triumpi esindus küll, Loodusinvest on selle poe nimeks.
See oli sinust muidugi alatu, et Honda reetsid
p.s. ega need teed teil seal ju ometi nii kehvad pole kui eestis??
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
Sinine vilkur
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
OFFTOPIC: Tervitus, jaak98! Sinu postitust lugedes tundub, et tegu sama mehega, kelle sulest talvises Motomaanias VTX-i ostmise lugu ja kojusõidu reisikiri ilmus? Igavesti lahe lugemine oli, hästi kirjutatud! Kahju, et selle ratta elu nii lühikeseks jäi! Samas jälle hea, et Sinul nii hästi läks! Kas pucker factor ka muutus?
PS. Tundub, et tänaseks päevaks on see ajakiri ka hingusele läinud.
Sulle edu ja küll järgmiste ratastega läheb paremini!
PS. Tundub, et tänaseks päevaks on see ajakiri ka hingusele läinud.
Sulle edu ja küll järgmiste ratastega läheb paremini!
Ei viitsi väga sageli sõna võtta. Eelistan näost-näkku, mitte näoraamatut.
-
Roth
-
kmarko
ja kui väänet ning jõudu veel vähevõitu tundub, siis pakub abi TTS:
http://www.tts-performance.com/rocket3supercharged.php
kmarko kirjutas:ja kui väänet ning jõudu veel vähevõitu tundub, siis pakub abi TTS:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.