Ratas algajale?
Re: Ratas algajale?
Ma pole nüüd päris proff soovitama aga krt, neid soovitage rattaid teemad ajavad suts muigama. Mida soovitate a la 30 000.- kilo eest, selle raha eest EI SAA head ratast ju;)all kirjutas:Ikka jälle selle vaha hea küsimusega, millist ratast võtta?
Olen mootorrattur algaja, teen sügisel kaaned ära ja soovin miskit sõiduriista soetada.
Vaatasin seda http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=261502
Pildil suht kabe pill. Kas ka süda ja veermik seda muidugi ei tea.Ise olen üle 90 ja 183 cm mees.Ega järsku väikseks ei jää. Sama oskab keegi veel miskit 5-600klassist soovitada. Mõtlen just ilma kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] tavalist tänavaratast. Kuna vanuses on juba selline et kiire sõidu vajadust pole siis ilmselt madala väändega mootorid oleks mugavamad.
Kui keegi oskab head nõu anda siis on see minujaoks teretulnud .
Kuna ostad odavat ja kasutatud ratast siis võta see, mis selga istudes "kodune" tundub ning kindlasti vaata, et tehniliselt oleks parimas korras ratas väljakäidud raha eest. Tige välimus, soovitused jne käigu esialgu kurele. Nii või naa teed VANA ratta juures näpu õliseks ja mingid varjatud vead kulumised on ka vanal rattal kohe kindlasti. Mida vähem omanikke on olnud mootorrattal eelnevalt seda parem.
Peatselt vahetad ratta suht kindlalt ka uuema ja parema/võimsama vastu.
Only a Motorcyclist knows why a dog sticks his head out of the window of the car...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.