nos rollerile..kas tasub?

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas Loadära »

sann361 kirjutas:
sa maru tark SPETS Loadära....
Lisaks kohiks teie turboentusiasmi veel sellega,et turbod on kõik õlitusega,tänapäevased veel lisaks vesijahutusega....kuidas selle lahendada mõtlete?Kuidas segu paika kavatsete saada...eriti pritse puhul,kes teil aju paika progreb vastavalt turbo konfile?Ostate teise aju,panete veel lambda,segukella jne ja siis lähete kuhugi vennasvabariiki dünorullile häälestama?Vaevalt küll

Räägid et turbod on vesijahutusega...ja nüüd targutad ka pealekauba???
Vaatan et oled maru kõva minski ja jawa mees....viimati kes üks minski ja jawa mees kes targutas maru palju...proovis rolleriga sõitta..ja esimese 5 meetri peal oli ta pikali
irww,sannu,sul on aerox!respect,man...kust said?

see,et mul omaehitatud Ereliukase raami peal võrrist kopp ette sai,ja ma 11 aastaselt läksin kaalikaid kõblama,et osta Minski (sest tol ajal ei olnud muud!)ja 13 aastaselt sain ennast kolhoosi jäänustesse põhutööle nihverdada,et Jawa 634 osta (mis oli tol ajal sama cool kui gixxer praegu?),see ei ole sinu kommenteerida,tatt,või mis?

nosi teemast saab sujuvalt turboteema,ja turboteemast saab sujuvalt isiklike solvangute teema???

aga selle asemel,et OMA KOGEMUSTE PÕHJAL kirjeldada mõnda lõhkikülmunud turbot,hakkad saa rääkima,et Jawamees ei saa su punnvõrriga hakkama...hale?Loomulikult Jawamees kukkus su kohviveskiga külili,sest ta ootas tõmmet...mida kahjuks ei järgnenud :(

Sa katsu mõne mu tehnikaga kasvõi 1m märgini jõuda...ennem oled ilmselt külili,sest ma lihtsalt sinusugustele vabatahtlikult küll midagi ei usaldaks :D
Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”