Mootorrataste hooldus/remont

Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

motokoll kirjutas:
Jalaga ust laht lüüa pole mötet,keegi ei taha probleemse kliendiga tegeleda,
Sähh sul pirukat.... (moon)

Njahh... Tellisin ma härra Raudsepalt ammusel aal Suzuki SV 650 2001 aasta esiputke.... Ootasin nagu segane ja ~2 kuud hiljem saabus tellitud jublakas... Jublakas oli küll igati tore, aga SV 650 2001 asja putkest oli see päris erinev... Nimelt oli saabunud 2004 aasta SV putk, mille ma ühele uuemale rattale alla kerisin... Sammusin siis Raudsepa juurde tagasi ja tellisin uuesti SV 650 2001 amordiputke... Jälle mõned kuud ootamist ja ossa FAKKKK... ikka ja jälle oli ta mulle 2004 aasta suutnud kohale toimetada... Vat ja siis muutusingi ma probleemseks kliendiks... ja edaspidi paluti oma putked mujalt tellida... :x

Niii... Aprilia RS250... Vaja PROX-i kepsu.... Tehase esindaja Eestis Raudsepp... Kepsu tellimisega saadab raudsepp pikemalt mõtlemata kannikasse ja teatab, et mootorratas algab 500ccm-ist ja alla selle ta kepsusid ei telli... Viuhti saatsime kaebuse PROX-i tehasele, et esindaja keeldub kepsu tellimast.... tadaa.. ja keps olemas...

http://www.ramo.ee/info.php?what=job

Ramo lehelt loen:

Kasuks ei tule
- ohkimine ja virisemine

njahh.. kui ohkimise ja virisemise eest palka makstaks, siis ei peaks hr. Raudsepp küll motikabissnesiga tegelema... :mrgreen:
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”