Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Tere tsiklinaised ja mehe
Mis ma oskan enda kohta öelda. Tsikklitega ja kõik võimalike kaherattalistega olen tegelenud juba väga ammusest ajast.
Siis kui lasteaias käimise lõpetasin või midagi taolist. Esimesed sõidud tulid Rigadega jne. Vahepeal sai isegi natuke krossi sõidetud.
Rattaid on minu elujooksukese aeg päris mitmeid läbi käinud. Igast vene rattaid- nyyd on mul juba nendest kõrini, aga ega ilma nendeta ei saa ju
Kui juba load sain, siis alustasin IZ planeta sport 350/ suzuki gs400, siis tuli suzuki 600rf, hetkel siis gsx 750, DL 1000 ja rohkem polegi olnud midagi.
Oma vanust ei hakka siin kohas mainima
Kohe vaataksite et on mingi noor nolk, kes lihtsalt kõva jutumees on
Õnneks see nii ei ole- ise arvan vähemalt nii
Mis ma oskan enda kohta öelda. Tsikklitega ja kõik võimalike kaherattalistega olen tegelenud juba väga ammusest ajast.
Siis kui lasteaias käimise lõpetasin või midagi taolist. Esimesed sõidud tulid Rigadega jne. Vahepeal sai isegi natuke krossi sõidetud.
Rattaid on minu elujooksukese aeg päris mitmeid läbi käinud. Igast vene rattaid- nyyd on mul juba nendest kõrini, aga ega ilma nendeta ei saa ju
Oma vanust ei hakka siin kohas mainima
Kohe vaataksite et on mingi noor nolk, kes lihtsalt kõva jutumees on
Õnneks see nii ei ole- ise arvan vähemalt nii
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.