selle talve projektid
-
Loadära
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Mul ka praegu mõte liigub selles suunas,et järgmine hooaeg võiks võrr senise 70-80 asemel 90-100kmh välja joosta...siis on niikuinii load käes ja ei viitsi enamus kohtades mööda teeservi nühkida selle nimel,et autod päris üle ei sõidaks...aga suur soov oleks seda teha ilma raha hukkamata,oma kätega,st ilma ühtegi "tjuuningvidinat" ostmata 
aga tundub vist suht "mission impossible",kuna:
1.katalüsaatoriga originaalsummuti,kus tagumise imepeenikese väljalaske otsa natuke muutmine küll midagi ei andnud peale kõvema hääle...
2.variaatori hingeeluga tutvudes selgus,et rihm on esimeste taldrikute vahel suht välimise servani jooksnud...seega hakkab juba originaalülekanne mu soovi piirama?
3.originaalkarburaator on vist ka paras ikaldus...mõõtnud küll pole,aga lahkamise käigus nähtu põhjal pakuks sisediameeetriks 12mm...ega sealt vist üle 75kmh loota polegi
aga noh,pikad talveõhtud ees,eks paistab,mis saama hakkab
aga tundub vist suht "mission impossible",kuna:
1.katalüsaatoriga originaalsummuti,kus tagumise imepeenikese väljalaske otsa natuke muutmine küll midagi ei andnud peale kõvema hääle...
2.variaatori hingeeluga tutvudes selgus,et rihm on esimeste taldrikute vahel suht välimise servani jooksnud...seega hakkab juba originaalülekanne mu soovi piirama?
3.originaalkarburaator on vist ka paras ikaldus...mõõtnud küll pole,aga lahkamise käigus nähtu põhjal pakuks sisediameeetriks 12mm...ega sealt vist üle 75kmh loota polegi
aga noh,pikad talveõhtud ees,eks paistab,mis saama hakkab
Viimati muutis Loadära, 01 Dets 2010, 18:51, muudetud 1 kord kokku.
Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks 
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.