hakkab vänderdama

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

wicked kirjutas:
Üks asi mis kindlalt mingi asja kõverust näitab on see, et esikumm on vasakult servast täitsa ära kulund - mina arvan, et esiratas on tagumise suhtes viltu ning kala on kuskil teleskoopides või prillides.
vasakult servast kulub rehv sellepärast rohkem,et teed (ka head teed) on ehitatud kaardus. seda selleks,et vesi valguks teelt minema mitte ei tekiks lompe.
pole minul veel sellist kogemust elujooksul olnud, et tee pärast oleks rehv vasakult poolt rohkem kulund ja ei ole teistel ka näind va. motopaksu rattal.

See, et vasak serv kummil ikka siledaks kulub ei ole reaalne...
Mu hona nsr-i originaal rehvid olid nii pehme seguga, et igast sõidust tulles oli silmaga näha, et rehv oli väiksemaks jäänd ning need kulusid küll ühtlaselt keskelt.

kindlasti see kalle mõjutab aga ma ei usu elusees, et niipalju... motoka tsikli esikummist jääb mulje nagu oleks vasakutpidi ark eksamiplatsil ringi sõitnud nädal aega jutti ilma vahepausideta!

juhiks ka veel tähelepanu sellele, et miks tagumine siis ilusti keskelt kulund on? :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”