Tuttuued ATMid
t*** mis si**a sa ajad siin inimestele.Mis krdi mänguasjad, mis spordi vahendid.Tee silmad lahti.Kas superbike ei ole spordivahend kui tal tuled maha keerata vä.Selleks et linnas sõita piisab esimesest ja tagumisest tulest.Ise valmistatud mootoratastega võib väga edukalt sõitta kui ta vastab vastavatele nõudmistele.Sa ei pea iga teema kohal sõna võtma kui sai tea mitte si**agi.oldmoped kirjutas:Hakkame peale sellega, et olete omadega vales rubriigis - mootorrattad asuvad kõrgemal.Jozeph kirjutas:.Tegelt ka OldMoped,sul ei ole vaja nii palju politseid mängida.Igaühe asi kas saab trahvi või mitte...
Ma ei mängi politseid - inimene küsis, kas seda masinat saab arvele, kui paigaldada tuled jne, mina vastasin.
Toon veelkord oma vastuse põhjenduse - pitbike puhul on tegu spordivahendiga ja mänguasjaga, tegu ei ole mootorrattaga, mis omaks kehtivat tüübikinnitust ja selletõttu seda mootorsõidukina registreerida ei saa. Samuti ei saa seda arvele võtta iseehitatud mootorrattanna, kuna see ei ole iseehitatud mootorratas. Igasugused muud jutud on kuulujutud ja nende levitamine on pahatahtlik - mõni isegi äkki ostab masina selleks, et minna ja see arvele võtta ja liikluses kasutama hakata... ja oh seda kurbust siis, kui tõde selgub... aga argument, et ma foorumist lugesin, et saab küll arvele kahjuks ark's ei kehti.
Tegu ei ole pitbikega, aga kuna siin teemas on ka sellest juttu olnud siis... on reaalne tänavalegaalseks saada ATM SM 110, kui see omab CE sertifikaati ja maaletooja on sellele mudelile Eestis kehtiva tüübikinnituse vormistanud. (kas reaalselt ka on või ei ole ei ole hakanud uurima kuna mul seda infot tarvis läinud ei ole)
Kõigi nende 50cc masinate puhul - ametlikult nad ei ole paljud tänavaliikluseks mõeldud, aga kuna Eestis momendil mopeedide tüübikinnitus nõutav ei ole, siis kui valmistajakiirus jääb alla 45kmh (aga kuna dokumente kah olema ei pea, siis ilma vastupidise tõestamata ei saa ka seda väidet vaidlustada) ja kubatuur alla 50cc ja tuled on olemas, ei saa otseselt keegi kusagilt kinni hakata.
See, kas keegi saab trahvi või mitte, ei huvita mind üldse, see igaühe oma valik... aga kui igasugust mopeedianarhiat hakkab liikluses liigapalju toimuma, hakatakse ahistama kõiki mopeediklassi sõidukeid ja nende kasutajaid... ja see torgiks juba mini p*** päris palju.
Ja ma tõesti ei tahaks hakata oma 35+ mopeediga ekspertiisi vahet jooksma ja tõestama, et ma ei ole kaamel.
Honda CB600
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.