hakkab vänderdama
Motopaksu rattast: Sellisel suhteliselt aeglasel kiirusel vänderdamise põhjusena kahtlustaksin esimesena "triple tree" (esihargi&raami vaheliste) laagrite loksu. Muidugi, kui rehv kulub ühest servast rohkem siis see viitab ikka sellele et midagi kuskilt kõver on..
Seda teekalde pärast kulumise juttu mina ei osta.
To Aatomik: Anna teada kui selgub milles uba on, seda ma uskuda ei tahaks et rehvis viga on. Metzeler peaks ikka üsna hea olema, kunagi Jawaga sõitsin metzeleriga (taga oli 120 lai, külavahel ikka ahhetati) ja sel ajal ka metzeleri vastu respect tekkis.
Metzeler Jawa all tundus parem, kui Dunlop CB500 all. Kulusid vist mõlemad enam-vähem sama kiirelt.
Seda teekalde pärast kulumise juttu mina ei osta.
To Aatomik: Anna teada kui selgub milles uba on, seda ma uskuda ei tahaks et rehvis viga on. Metzeler peaks ikka üsna hea olema, kunagi Jawaga sõitsin metzeleriga (taga oli 120 lai, külavahel ikka ahhetati) ja sel ajal ka metzeleri vastu respect tekkis.
Metzeler Jawa all tundus parem, kui Dunlop CB500 all. Kulusid vist mõlemad enam-vähem sama kiirelt.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.