Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Cozy

Lugemata postitus Postitas Cozy »

Teree!

Olen Mait,elan Tartus ja juba 13 aastaselt sai siis endale esimeseks kaherattaliseks mootorsõidukiks ostetud sõbra käest 350ccm-ne iz jupiter 3. Nüüd siis sai ka endale soetatud 1999 aasta Honda Rebel CA 125 ning kevadel ka plaanis endale load ära teha...niiet..see suvi,mis tuleb saab olema parim!!

Noo,peab ikka jätkama oma mototraditsiooni peres,sest minu vana-vanaisa lasi veel 80-ne aastaselt rolleriga ringi ja nagu teada polnud tolle aja rollerid just sellised nagu tänapäeva 50 ccm võrriliad jms, ikka mingid vjatkad,mis olid oma 150 ccm. Niisiis,minu vanaisa oli krossisõitja ja minu isa mootorrattur ning miks peaksin mina sitem mees olema..

Biker'isse sattusin nii,et oli plaanis rollerit osta ning lugesin siin erinevaid rolleritega seonduvaid teemasid ning kuulutusi. Kuid jah,vanemad polnud eriti nõus minu rolleri ostuga,sest need nende arvates hirmus ohtlikud väikeste ratastega aparaadid ning millega satub ruttu liiklusõnnetusse. Vanemate arvates oli siiski mootorratas mõtekam,vastupidavam ja igati parem asi ning saigi endale see ostetud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”