Off-road

Kasutaja avatar

Gre
Tsikkel: Husqvarna TE610 IE

Lugemata postitus Postitas Gre »

Džiibimees Aivar armastab loodust

Pilt

„T*ra, ma armastan ikka täiega loodust,“ ütleb d˛iibimees Aivar, ise parasjagu üle noorte kuuskede vurades. „Kusjuures kõige lahedam on see... Keerad akna lahti ja sa kohe tunned, kuis värske metsalõhn su ninasõõrmetesse tungib ja pea pöörlema paneb. See on osoon!“ teab ahelsuitsetaja.

Sõprade sõnul armastab Aivar oma Nissan Patrolit siiski rohkem kui mingit mõttetut loodust. „Ei, Patrol on normaalne masin, t*ra. Saab kohe loodusesse puid mölkima minna, kui vaja,“ räägib Aivari porgandihäälega alamõõduline kääbikust sõber. Eriti lahe pidavat olema see, et masin olla varustatud GPSi läpaka ja muu metsas liiklemiseks vajaminevaga, nagu mootorsaag, kahemehesaag, vukssaag, kirves ja kilo trotüüli. „Põhimõtteliselt ongi metsas kõige suurem oht puud. Nad võivad auto küljed ära kriimustada. Aga kui küljed kriimustatud on, on masina kaubanduslik välimus ju kadunud,“ räägib Aivar, looduse sõber. Tegelikult on Aivaril GPS rohkem moe pärast, sest palju lahedam mehe sõnul on kuskilt joodikute külast mingitele parmudele kakskümmend viis kulli anda ja metsa kaasa võtta. „Annan poistele saed pihku, kruvin akna alla ja kamandan nagu ohvitser oma alluvaid! Sihid kerkivad nagu seened.“
Käteta parm Sulo on d˛iibimehest vaimustuses. „Ta on ikka täiega rikas, raisk!“
Offrõudimise juures meeldib Aivarile ka jahinduse aspekt. „Kui rebast, jänest või mõnda muud metslooma näen, tõmban kohe leegiheitjast tule peale. See riistapuu on ikka hea asi. Pole vaja mingit nõmedat ufo-grilli kaasas tarida, jne. Ja kui looma ei saa, ostan mõnelt parmult mõne jäseme, mida neil niikuinii vaja ei lähe, sest nad on ju parmud... hahaha!“
Kui Aivar ühel päeval ära surema peaks, on tal sõpradele ainult üks soov. „Matke mind ühes minu d˛iibiga siiasamma metsa langetatud puude alla, sest ennekõike olen ma ju loodusemees!“

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”