Off-road
Moderaator: Moded
Mõnel nädalavahetusel oleks ise kindlasti kah madistamas. Kuid vints on puudu, seega eriti rajuks asja ei tahaks ajada...ntx kapotini uputamine...
aga safari oleks igati ok.
Kes viitsib sebida?
Mart@4runner (möödunud talvel Hiluxiga Kõrvemaal oli küll šeff)
aga safari oleks igati ok.
Kes viitsib sebida?
Mart@4runner (möödunud talvel Hiluxiga Kõrvemaal oli küll šeff)
Viisakas Rott-Uuestisündinud XJ900
Punane Välk - Dnepr MT-11
Jawa 634 - ootab vänta
Jawa 634 - ootab vänta
mella: ei vaidle vastu, ega savika mudaga nalja pole...Siis tuleb teiste lahke abi peale loota.
Käisin just Paldiski poolsaarel - 2-3 kena tõusu-langust, väga vähe muda, mõni madal veetakistus (20-30 cm) ning pisut liiva (meri on teeraja ära uhtunud, selle asemel liivarand ja kiviklibu). Ühesõnaga võttis läbisõitmine ca 1 tund ja 20 min, ei midagi erilist ning närvikõditavat. Ainult vaated ja maastik kenad. Valdavalt teine käik ning 2rattavedu.
Paluks veel ettepanekuid.
Mart
Käisin just Paldiski poolsaarel - 2-3 kena tõusu-langust, väga vähe muda, mõni madal veetakistus (20-30 cm) ning pisut liiva (meri on teeraja ära uhtunud, selle asemel liivarand ja kiviklibu). Ühesõnaga võttis läbisõitmine ca 1 tund ja 20 min, ei midagi erilist ning närvikõditavat. Ainult vaated ja maastik kenad. Valdavalt teine käik ning 2rattavedu.
Paluks veel ettepanekuid.
Mart
Viisakas Rott-Uuestisündinud XJ900
Jawa 634 - ootab vänta
Jawa 634 - ootab vänta
Mis siin ikka pikalt plaanida, teeme järgmine nädalavahetus ära ja korras.
Täna lubasin poistele väikse offroadi teha - tõenäoliselt kuskil nõva kandis.
Endale sobiks pühapäev (19.11) paremini - kuidas teistele?
Äkki boob või kuzmiz või pihelgas või keegi neljas, kes hästi polügoni teavad teevad meile head rada...
... tagasihoidlikumat rada, et vintsita chero ikka päris ära ei upuks
Täna lubasin poistele väikse offroadi teha - tõenäoliselt kuskil nõva kandis.
Endale sobiks pühapäev (19.11) paremini - kuidas teistele?
Äkki boob või kuzmiz või pihelgas või keegi neljas, kes hästi polügoni teavad teevad meile head rada...
... tagasihoidlikumat rada, et vintsita chero ikka päris ära ei upuks

CRF250R
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Kood: Vali kõik
AVO SULTSI MÄLESTUSVÕISTLUS 2006
INFO
Võistlused toimuvad 18-19 novembril 2006 Sirgala karjääris.
Võistluste kirjeldus: Võistlus on maasturite orienteerumisvõistlus kestvusega 20+2 h Orienteerumisvõistluse sees sõidetakse publikuetapina igale võistlejale mandaadis antud kellaajal krossi/triali etapp.

Džiibimees Aivar armastab loodust

„T*ra, ma armastan ikka täiega loodust,“ ütleb d˛iibimees Aivar, ise parasjagu üle noorte kuuskede vurades. „Kusjuures kõige lahedam on see... Keerad akna lahti ja sa kohe tunned, kuis värske metsalõhn su ninasõõrmetesse tungib ja pea pöörlema paneb. See on osoon!“ teab ahelsuitsetaja.
Sõprade sõnul armastab Aivar oma Nissan Patrolit siiski rohkem kui mingit mõttetut loodust. „Ei, Patrol on normaalne masin, t*ra. Saab kohe loodusesse puid mölkima minna, kui vaja,“ räägib Aivari porgandihäälega alamõõduline kääbikust sõber. Eriti lahe pidavat olema see, et masin olla varustatud GPSi läpaka ja muu metsas liiklemiseks vajaminevaga, nagu mootorsaag, kahemehesaag, vukssaag, kirves ja kilo trotüüli. „Põhimõtteliselt ongi metsas kõige suurem oht puud. Nad võivad auto küljed ära kriimustada. Aga kui küljed kriimustatud on, on masina kaubanduslik välimus ju kadunud,“ räägib Aivar, looduse sõber. Tegelikult on Aivaril GPS rohkem moe pärast, sest palju lahedam mehe sõnul on kuskilt joodikute külast mingitele parmudele kakskümmend viis kulli anda ja metsa kaasa võtta. „Annan poistele saed pihku, kruvin akna alla ja kamandan nagu ohvitser oma alluvaid! Sihid kerkivad nagu seened.“
Käteta parm Sulo on d˛iibimehest vaimustuses. „Ta on ikka täiega rikas, raisk!“
Offrõudimise juures meeldib Aivarile ka jahinduse aspekt. „Kui rebast, jänest või mõnda muud metslooma näen, tõmban kohe leegiheitjast tule peale. See riistapuu on ikka hea asi. Pole vaja mingit nõmedat ufo-grilli kaasas tarida, jne. Ja kui looma ei saa, ostan mõnelt parmult mõne jäseme, mida neil niikuinii vaja ei lähe, sest nad on ju parmud... hahaha!“
Kui Aivar ühel päeval ära surema peaks, on tal sõpradele ainult üks soov. „Matke mind ühes minu d˛iibiga siiasamma metsa langetatud puude alla, sest ennekõike olen ma ju loodusemees!“

„T*ra, ma armastan ikka täiega loodust,“ ütleb d˛iibimees Aivar, ise parasjagu üle noorte kuuskede vurades. „Kusjuures kõige lahedam on see... Keerad akna lahti ja sa kohe tunned, kuis värske metsalõhn su ninasõõrmetesse tungib ja pea pöörlema paneb. See on osoon!“ teab ahelsuitsetaja.
Sõprade sõnul armastab Aivar oma Nissan Patrolit siiski rohkem kui mingit mõttetut loodust. „Ei, Patrol on normaalne masin, t*ra. Saab kohe loodusesse puid mölkima minna, kui vaja,“ räägib Aivari porgandihäälega alamõõduline kääbikust sõber. Eriti lahe pidavat olema see, et masin olla varustatud GPSi läpaka ja muu metsas liiklemiseks vajaminevaga, nagu mootorsaag, kahemehesaag, vukssaag, kirves ja kilo trotüüli. „Põhimõtteliselt ongi metsas kõige suurem oht puud. Nad võivad auto küljed ära kriimustada. Aga kui küljed kriimustatud on, on masina kaubanduslik välimus ju kadunud,“ räägib Aivar, looduse sõber. Tegelikult on Aivaril GPS rohkem moe pärast, sest palju lahedam mehe sõnul on kuskilt joodikute külast mingitele parmudele kakskümmend viis kulli anda ja metsa kaasa võtta. „Annan poistele saed pihku, kruvin akna alla ja kamandan nagu ohvitser oma alluvaid! Sihid kerkivad nagu seened.“
Käteta parm Sulo on d˛iibimehest vaimustuses. „Ta on ikka täiega rikas, raisk!“
Offrõudimise juures meeldib Aivarile ka jahinduse aspekt. „Kui rebast, jänest või mõnda muud metslooma näen, tõmban kohe leegiheitjast tule peale. See riistapuu on ikka hea asi. Pole vaja mingit nõmedat ufo-grilli kaasas tarida, jne. Ja kui looma ei saa, ostan mõnelt parmult mõne jäseme, mida neil niikuinii vaja ei lähe, sest nad on ju parmud... hahaha!“
Kui Aivar ühel päeval ära surema peaks, on tal sõpradele ainult üks soov. „Matke mind ühes minu d˛iibiga siiasamma metsa langetatud puude alla, sest ennekõike olen ma ju loodusemees!“
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Oleks kah valmis oma blondi Amandakesega liituma kuskile võsavahele...kui see just väga kaugel ei kasva.Niva ei ole teadupärast just väga luksuslik asfaldi masin ja suurteks eneseületusteks olen ilmselt liiga laisk juba.
vanatüdruk ongi juba üle kolme kuu aianurgas kössitanud
vanatüdruk ongi juba üle kolme kuu aianurgas kössitanud

Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Nii- sai patrull kah korda (Boob, suured tänud abi eest
), et kuidas oleks? Läheks "sõidaks" vähe vä? Ilmad on küll sügiseselt soojad, aga kui teeks õige oma autod mudaseks?? Palju huvilisi oleks? Kuna kõigil vaja aega pikalt ette planeerida, siis pakuks välja laupäevase päeva, 16.12! Et ajaks end kuskile kokku ja müraks pisut! Aegviidu polügon oleks üldine toimumise koht.... Või mis?

Et siis laupäeval, 16.12, on plaan minna autodega sõitma... Plaanis on nii muda, kui ka nii mõnegi mäe vallutus... Linnamaasturitega ei soovita tungivalt tulla! Väga suureks ei taha gruppi ajada, seega andke teada, kes oleksid kindlad tulijad. Sõit toimub Aegviidu polügoni kandis, start saab alguse suht HOMMIKUL Lääne-Virumaalt. Täpne kava, aeg ja koht hiljem. Enne on vaja teada, kes ja mis autoga ning varustusega käsi oleks. Vintsiga
masinad teretulnud!!!!
Vahepeal teeme ka grilli- ja õllepausi. Seda viimast muidugi ballastile, juhid ajagu veega läbi
Ettepanekud teretulnud. Mitte marsruudi ja stardipaiga suhtes, vaid muus osas...

Vahepeal teeme ka grilli- ja õllepausi. Seda viimast muidugi ballastile, juhid ajagu veega läbi

Ettepanekud teretulnud. Mitte marsruudi ja stardipaiga suhtes, vaid muus osas...
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Mmm... mina tulen ballastiks
Reedel naise firma jõulupidu ja laupäeval minul. Rada suudan aidata leida ja vintsitrossi suudan ka ehk kuidagi vedada
Seega Kuzmitz, broneeri mulle üks koht.
Kui saaks teada, palju ja milliseid ja mis varustusega masinaid tulemas on, saaks rajaplaanid ka maha pidada. Või siis tuleb võtta paar sihtpunkti ja rada valida vastavalt masinate võimalustele.
Ühte vintsiga masinat pole mõtet koos linnamaasturitega mudarajale lasta, kes seal vintsida jõuab. Liiatigi poleks see eesmärk, pigem midagi lihtsalt ekstreemsemat kui linnavahel kärutamine ja üle äärekivide sõitmine ning meeldiva seltskonna ja looduse nautimine.

Kui saaks teada, palju ja milliseid ja mis varustusega masinaid tulemas on, saaks rajaplaanid ka maha pidada. Või siis tuleb võtta paar sihtpunkti ja rada valida vastavalt masinate võimalustele.
Ühte vintsiga masinat pole mõtet koos linnamaasturitega mudarajale lasta, kes seal vintsida jõuab. Liiatigi poleks see eesmärk, pigem midagi lihtsalt ekstreemsemat kui linnavahel kärutamine ja üle äärekivide sõitmine ning meeldiva seltskonna ja looduse nautimine.
krt laupäev lubab veel nii kena sõiduilma, et kraabib sees, kui mõtlen, et ei saa männikul liiva sees püherdada... samas võtab asja kaalumisele ja kui miskit muutub, siis äkki kannatab liituda. Praegult veel kaalukauss vähe rohkem tankodroomi radade pool.
Lisaks räägib naine järjest tihedamini lähenevatest jõuludest ja sellega kaasnevast ostutuurist, millele mul paluti aega broneerida terve päev...valus...
nii et kogu selle möla resumee - ma ei tea kas ma saan tulla see laupäev või mitte
a aasta alguses teeb mõned sõidud kindlasti.
cherokee 2,8 diisel - on ta nüüd linnamaastur või mitte... vintsi küljes pole.
Lisaks räägib naine järjest tihedamini lähenevatest jõuludest ja sellega kaasnevast ostutuurist, millele mul paluti aega broneerida terve päev...valus...
nii et kogu selle möla resumee - ma ei tea kas ma saan tulla see laupäev või mitte

a aasta alguses teeb mõned sõidud kindlasti.
cherokee 2,8 diisel - on ta nüüd linnamaastur või mitte... vintsi küljes pole.
CRF250R
Linnamaasturi all mõeldakse ikka neliveolisi sõidukeid a´la Honda C-RV jms... (vabandust, nimetatud auto omanikud). Cherokee on ju täitsa maastur, isegi tehase konditsioonis: http://www.foto24.ee/album/4730/s75 (OK-sellel on vints ees
ja esitiib tiba katki... ).
Aga, rahvas, lähme ikka sõitma! Võib-olla ei pea tõesti midagi eriti rasket tegema, lähme lõbutseme niisama! Vaatame uusi kohti (uskuge- pearajameister Boob juba teab, mida näidata
), naudime algavast jõuluhullusest vaba keskkonda, sööme tüki liha kuskil ja mõni hull saab teiste silme all masina võimeid katsetada, samal ajal, kui "ballastid" end õllega täidavad...

Aga, rahvas, lähme ikka sõitma! Võib-olla ei pea tõesti midagi eriti rasket tegema, lähme lõbutseme niisama! Vaatame uusi kohti (uskuge- pearajameister Boob juba teab, mida näidata

LC omandab linnamaasturi staatuse siis, kui rooli ja istme vaheline tihend ta selleks teeb... Uute LC-de maine on just sinna läinud (minu silmis)... kuigi masin on vägagi võimekas- aru ma ei saa, miks inimesed ei kasuta autosid sihtotstarbeliselt?
Teemasse tagasi. Laupäev hakkab ohtlikult lähenema- Motopaks, kas ole(te)d tulejad mehed? Tundub, et ülejäänud pole kas lugenud või ei taha tulla... Üksi oma tehase konditsioonis patrulliga ei tahaks ju kah minna...
A sõita tahaks
.
Teemasse tagasi. Laupäev hakkab ohtlikult lähenema- Motopaks, kas ole(te)d tulejad mehed? Tundub, et ülejäänud pole kas lugenud või ei taha tulla... Üksi oma tehase konditsioonis patrulliga ei tahaks ju kah minna...
A sõita tahaks

No vist ei tahaks tulla, bljaad

Tagasi... krt- jami, küsi midagi lihtsamat... "Tagasi" on kah suht umbmäärane mõiste- kas koju või tsivilisatsiooni lähistele? Kui me kõige optimistlikuma plaani kohaselt enne kella 12 metsa sukeldume, siis endalgi on suur soov enne pimedat välja tulla! Tegelt kõik sõltub osalejate soovidest- plaanid tehakse ju selleks, et neid muuta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.