Konkurss: Aasta Motoüritus 2006
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
1. Bikeri suvekad - tore seltskond, palju nalja, hea toit:) Jäid vaid head mälestused. Äramainimist väärib ka kindlasti mella endurorada, mis minulegi enduro haiguse peale ajas...
2. Hooaja avamise bikeri paraad, see mis Rocca platsilt Rock cafesse toimus. Tõeliselt rahulik ja mõnus cruisimine.
3. Keila motomüristus - vaatamata kiirele vihmas kohalesõidule ja hilisemale vihmas toimunud paraadile jäid kah vaid head mälestused. Kahju, et osavõtjaid nii vähe oli hiljem.
Ja rohkem ma ei käinudki suurt kuskil. Tore suvine mälestus on see, et linnapeal kiirendajad jäid alati fooritaga magama. Tavaliselt olin mina juba poolel ristmikul, kui ülejäänud avastasid, et roheline süttis. Kiire ratas ei tähenda seega midagi, kui tihend uimane on:D
davidsoniharald

2. Hooaja avamise bikeri paraad, see mis Rocca platsilt Rock cafesse toimus. Tõeliselt rahulik ja mõnus cruisimine.
3. Keila motomüristus - vaatamata kiirele vihmas kohalesõidule ja hilisemale vihmas toimunud paraadile jäid kah vaid head mälestused. Kahju, et osavõtjaid nii vähe oli hiljem.
Ja rohkem ma ei käinudki suurt kuskil. Tore suvine mälestus on see, et linnapeal kiirendajad jäid alati fooritaga magama. Tavaliselt olin mina juba poolel ristmikul, kui ülejäänud avastasid, et roheline süttis. Kiire ratas ei tähenda seega midagi, kui tihend uimane on:D
davidsoniharald
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.