Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...
Vend ostis dvd ja jõudsin järeldusele, et tegu päris hea videoga , sai eile ikka tükk aega seda huviga vaadatud. Kiitus tegijatele!
kindel fun!
olude sunnil olen seda juba 6 korda vaadanud - hea taustavideo igasugu ettevõtmisetele ... ja vaatan veel ja veel... ning lastele meeldib kah notsut vaadata...
These boots are made for walking, and that's just what they'll do
one of these days these boots are gonna walk all over you....
Respect Pärnusse.
P.S. Ronny ütles eelmisel nädalal, et DVD-d otsas, seega peate ilmselt uut tiraaži ootama.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kindlasti saab ka Tallinna mingisuguse vahendaja orgunnida - samas kui kellelgi on ideid, siis võtke minuga ühendust. Siiani on lahenduseks olnud CargoBus ja ELS.
Hetkel tõesti nagu juba öeldud DVD'd otsas, kuid selle nädala jooksul on uus partii käes. Kellel soovi on, siis andke kindlasti teada.
Kuidagi võiks mingi skeemi välja mõelda, kuidas tallinna seltkonnale ka toimetada neid.
Skeem on olemas! Leidsin vahendusisiku(kasutajanimega pärnakas), kelle kaudu saab asja Tallinnas lihtsamalt ajada
Tema leidis tegelikult mind, aga noh tulemus on sama...
töesti kifft,seda enam,et kodumaine ja pole lavastatud nagu Ghost Rider,vaid on näha ka kuidas mehed harjutavad,kukuvad,ja meistritex saavad...aga sellest pikast kihutamise osa möttekusest ma aru ei saanud,spido ei näita ju rohkem kui 299km/h,mix niimitu korda üritada
Happiness is: Finding you have another gear left
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
töesti kifft,seda enam,et kodumaine ja pole lavastatud nagu Ghost Rider,vaid on näha ka kuidas mehed harjutavad,kukuvad,ja meistritex saavad...aga sellest pikast kihutamise osa möttekusest ma aru ei saanud,spido ei näita ju rohkem kui 299km/h,mix niimitu korda üritada
Kui spido jääb seisma 299 juures,aga tahoka seier tõuseb veel peale seda,siis.... tasux teha omad järeldused ja mitte vahtida ainult seda mida nrid näitavad
teemasse ka.
Jahh,on tõesti äge film ja mis põhiline,eestimaine!!
Respect Nigga!!
Kui spido jääb seisma juures,aga tahoka seier tõuseb veel peale seda,siis.... tasux teha omad järeldused ja mitte vahtida ainult seda mida nrid näitavad
Loomulikult on ka negatiivsed kommentaarid oodatud, aga antud juhul ei näe ma küll põhjust, sest pole absoluutselt mitte millegagi võrrelda - Eestis pole veel sellist asja tehtud ja selline kommentaar tundub pigem millegi muuna kui kriitikana.
P.S.
See aseri testdrive on ju absoluutselt midagi muud kui Duty.
P.P.S.
Vaatasin nüüd ära kah selle aseri testdrive'i..............
igaühel on oma arvamus - täpselt nagu p*rseauk
aseri testdrive nii väga ei meeldind ,duty on ikka midagi muud aga selge see et kui harjud lääne stute vaatama jääb nagu lahjaks kahjuks pole ka meil 12 kuud sõiduilma.
Neid ei saa võrrelda ju,minu arust on need filmid suht nagu siga ja kägu!
Duty on ikka üle prahi kraam,se kus need kutid ringi suusatasid oli lihtalt ma pakun,et ajaviitex tehtud!Duty2 ikka tõsine kraam 8)Ainult minu arvamus...
Ma ei hakka õppima kuidas videosid teha, aga mõtlen, et duty2´l pole muusika õigesti valinud, väga vähe kommentaare, palju monotoonsust. Aga ikka tore kui meil on olemas selliseid mehi kes sellega tegeleb.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.