Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Minu poolt ka tere. Parem hilja kui... Lootsin sel suvel mingi peetud metsaratta (LC4, EXC, WR vms) istumise alla saada aga perekondlikel põhjustel lükkub see järgmisse suvesse. Juhtimisõigust tõendav dokument on alates septembrikuust olemas aga olen lasknud sel rahulikult Saue ARK-is tolmu koguda. Autokooli Sprint vilistlane (A-kati osas).
Sisepõlemismootoriga 2-rattaliste vastu tekkis tõsisem huvi juba varases pubekaeas. Siis tuli pikem vahe. Viimased 10 aastat olen vajaliku adrenaliinikoguse hankinud põhiliselt purjelaua, aga ka mäesuuskade, lumelaua, uiskude jms vahendite abiga. Kuna korralikku läänekaare tuult Statoilist või Nestest osta ei saa ja taevataat on sellega viimastel suvedel kaunis kitsi, siis on selge, et tuleb midagi ette võtta närvirakkude säilimise huvides.
Mitmeid aastaid jälgisin mootorratta uudisgrupis toimuvat aga sealne tegevus on praeguseks praktiliselt hääbunud. Aegajalt viskan thumpertalki ja advrideri foorumitele ka pilgu peale.
Sisepõlemismootoriga 2-rattaliste vastu tekkis tõsisem huvi juba varases pubekaeas. Siis tuli pikem vahe. Viimased 10 aastat olen vajaliku adrenaliinikoguse hankinud põhiliselt purjelaua, aga ka mäesuuskade, lumelaua, uiskude jms vahendite abiga. Kuna korralikku läänekaare tuult Statoilist või Nestest osta ei saa ja taevataat on sellega viimastel suvedel kaunis kitsi, siis on selge, et tuleb midagi ette võtta närvirakkude säilimise huvides.
Mitmeid aastaid jälgisin mootorratta uudisgrupis toimuvat aga sealne tegevus on praeguseks praktiliselt hääbunud. Aegajalt viskan thumpertalki ja advrideri foorumitele ka pilgu peale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.