Sinu tee bikeriks...

pirog

Lugemata postitus Postitas pirog »

Minu tee mitte baikeriks, aga tsiklimeheks oli pikkajaline ja praegu pooleli. Alustasin motojalgrattest Riga pihta. Esimene sõit oli sõbra Riga-13. Pärast ehitasin endale siukene chopper:) - raam mopedilt, palju varuosi tsiklitest.. esituli kollase värvi jne. See oli esimene "mopechoper" minu linnas. Paljud kiitsid mõtte eest.
Pärast olid ka kahekäigulised võrrid. Karpatõ, Riga-16 jt. Oligi mini-mokik. Oli olukord, mäletate kõik muidugi, pandi uut asfaltkate kogu Tallinn-Narva maantel, ja vot sel ajal sõita standaartsel mokikil polnud juba jõudu! Kui võeti vana asfalt ära, sõites tundsin tugev vibratsiooni, sest esi hark, nagu see oli tehasest paigaldatud, üldse ei töötanud. Ja seda proovisin parandama - tegin Kovrovetsi harki ümber ja paigaldasin standartse asemel. http://photofile.ru/users/kuzen/156862/ siit võite peamised muutustemomendid näha.
Pärast ilmus Honda MB8, mille mootor panin Karpatõ raamile, et kõik oleks, politsei pilgust - legaalne, ehk seaduslik. 80 ccm ikka.
Ja nüüd omandan Minski, mida ehitan ise enduroks ümber. Tõsist baiki mul, kahjuks, ei ole. Aga perspektiivis ikka on! Juhiload saan, kui leian natuke aega.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”